marion111 komentáře u knih
Knihy Michaely Klevisové jsou skvělé! Mám ráda Josefa Bergmana, ať už vyšetřuje v zahraničí nebo hledá vraha v malých vesnicích na Moravě a snaží se rozplétat propletené lidské osudy, pitvá stíny z davné minulosti, které ovlivní budoucnost, stejně tak jako i láska, žarlivost a závist.
Výborná,skvělá kniha! I po přečtení a odložení ji mám pořád v hlavě a přemýšlím nad osudy řeholnic a tehdejšími poměry.
Nesbo píše tak znepokojivě a napínavě ... pořád mám chut přeskakovat stránky a dozvědět se, jak to dopadne !!! :) A když tu jakoukoliv knihu od Nesba, mam stažený žaludek, cítím vnitřní neklid a nervozitu :)
Nesbo je borec.
Tak to zase bylo super počtení.
Michaela Klevisová je jedna z nejlepších českých autorek.
Kniha,kterou jsem četla dlouho do noci, nemohla jsem se odtrhnout. Už se těším na další.
Ou, tohle je super kniha. Romantická (ale ne trapně), napínavá příjemným způsobem, vtipná. Škoda, že nebyla delší :).
Miluju tuhle knihu - vlastně se ted už ani nedivím, že jsem cvok do krimi - Krása nesmírná ( Baba Jaga, lebky na plotě ) není nic pro slabé povahy :D
Nemám moc ráda detektivky, v kterých vyšetřování komplikuje politika. Ale Eriku miluji, celá série je skvěla, takže i přes tu politickou zápletku dávám pět hvězd a těším se na další díl.
Krásná kniha na jedno odpoledne. Milá, pohodová, ideální pro milovníky psů a koček.
Věřím, že ne každému tato kniha sedne. Ale já musím dát pět hvězd. Líbilo se mi podivínství Eleanor, mrazilo mě, když jsem se dočetla, co za tímto podivínstvím vlastně je a dojalo, jak vše dobře dopadlo.
Čím jsem starší, tím hůř se mi takové životní osudy čtou. Slupnu brutální severskou detektivku a už sahám po druhé, ale po přečtení Hany jsem dlouho přemýšlela ....jakou bolest a trápení dokáže člověk člověku způsobit.
Opravdu velmi dobře napsaná kniha.
Pane jo ... nevzpomínám si, že bych kdy po přečtení prvních pár stránek začala brečet ... tahle kniha mi zůstane v srdci. Děkuji ,pane Pratchette. Velká škoda, že jste musel odejít tak brzy.
Skvělá kniha!
S každym dalším cestopisem pan Zibura zraje jako víno. Opět nechybí bezprostřednost, humor,tentokrát mě kniha na několika místech i dojala.
Do Santiaga se určitě nevydám, ale jsem ráda, že jsem se díky knize dozvěděla ,jak to na Svatojakubské cestě vlastně chodí.
No nevím...za mě slabší kniha od Roberta Bryndzy. Ze začátku dobré, pak jsem se nemohla začíst, místy úplně nerealné, až jsem si říkala, že snad knihu nedočtu.
Dočetla jsem, ale ani ne tak ze zvědavosti, spíš abych se ujistila, že můj předpoklad, jak to dopadne, je správný
Tak to byla jízda! Asi nejdrsnější kniha Dominika Dána. Kniha, od které se nelze odtrhnout a zároveň si ji člověk šetří.
Parádní díl, miluji Aristokratku!
Díky za celou sérii, prožila jsem s ní rozesmáté hodiny. I noci, protože pro jistotu mám celou sérii i jako audioknihy. Na zahánění nočních můr doporučuji!
Paní Angela je s každou další knihou lepší a lepší! Včera jsem dočetla První krev, dnes Vražednou mysl a teď budu netrpělivě čekat na další díl.