Martina410 komentáře u knih
Kniha byla vtipna, napinava, ctiva, zabavna, ale obcas mi prisla az moc prehnana, trochu mi vadily snobske postavy a predvidatelny zaver.
Pro me teda hodne rozporuplna kniha. Zacatek dobry, cetla se mi hezky, ale jakmile se dej prehoupl za pulku, tak me kniha zacala hrozne nudit. Kdyby byla o 100 stran kratsi, nic by se nestalo... Malciny problemy me nebavily a desne se mi zprotivila, uz jsem se nemohla dockat, az porodi. Konec byl fajn, jinak bych dala 3 hvezdy. Ale nevim, od knihy jsem cekala vic, nektere pasaze byly dost prehnane.
Tak to byla hrozna nuda. Kdo da v roce 2013 hlavni postave jmeno Jarmil?? Zacatek byl zajimavy, ale jakmile se vse na psychopata provalilo, uz jsem se tesila na konec. Ty holky byly hrozny chudinky, nechat se hned zlanarit k pujckam bez mrknuti oka. No, lituji precteni.
Hezke povidky, melancholicke. Cetly se dobre. Ma prvni kniha autora. Doporucuji k precteni.
Napinava knizka, misty az moc pretazena za vlasy, ale cetla se dobre.
Docela strasidelna knizka, pribeh zajimavy a ctivy. Doporucuji k precteni.
Kniha se docela dobre cetla, ale cekala jsem neco trochu jineho. Mysteriozni Praha trochu jinak.
Ve ctvrtine jsem si musela dat pauzu, nejak me nebavila, ale pak jsem se zacetla. Celkem napinavy dil, ale konec opet prehnany.
Kniha moc pekna, ze zivota. Prazaci se mohou primo vzit do mist, ktere autorka popisuje :). Akorat konec je takovy hodne otevreny, coz me moc nepotesilo. Ale knihu doporucuji. Johana byla o neco lepsi. :)
Kniha se mi libila, nektere povidky byly trochu prehnane, coz se ale dalo prezit. Cetla se skoro sama, prijemna oddychovka na leto.
(SPOILER) Za me teda nic moc. Kniha se cetla fakt dobre, jako vsechny ostatni, ale pribeh byl takovy zvlastni. Hlavni postava je nesympaticka, tak ubrecenyho chlapa jsem opravdu nedavala. Dal mi neslo na mysl, ze v roce 2002 meli vsichni mobil s fotakem a taky si myslim, ze cestovani napr. do Koreje neslo uskutecnit jen tak ze dne na den. Obe holky byly celkem na pest.
Knihu jsem cetla i presto, ze je mi 27. Ilustrace byly skvele, ale u textu mi hrozne vadilo, ze skoro kazda treti stranka zacinala na "Byla jednou jedna..." :D
Pro male holcicky urcite prinosna a zajimava kniha. :)
Knihu jsem nedocetla, postava nesympaticka, dej vlekly a psana forma nezazivna. Mozna nekdy doctu...
Knihu jsem cetla spis ze zvedavosti, jak vse dopadne, ale za me byl pribeh prehnany, coz me zklamalo.
Knizka me ze zacatku fakt bavila, ale postupne me rozcilovalo trideni kapitol a konec se mi nelibil, moc preplacane.
Techto podobnych romanu je ted na trhu spousta, par jsem jich precetla, ale tento me opravdu bavil. Cely pribeh jsem hltala a nemohla se dockat konce. Jako prazdninova oddechovka moc dobry.
Kniha mi ze zacatku prisla hrozne absurdni, pohadkova, trochu styl 50 odstinu. Ale od te pulky me celkem bavila a konec byl fajn.
Casto jsem kroutila hlavou nad komentari u knizek, kde lide psali, jak precetli knihu za den nebo dokonce za par hodin. A mne se to stalo prave u teto knizky. Nemohla jsem se odtrhnout a musela ji proste docist. Opravdu ctive napsana s celkem realnym pribehem.