MartinaP komentáře u knih
Nebyla špatná, dobrý počin české autorky. Konec byl trochu rychlý. Ač nejsem z Ostravy, popisy města se mi moc líbily.
Vynikající kniha. Perfektně vykreslující vztahy na malém městě. I když já osobně jsem tam pořád hledala vůni bylinek. A nenašla. Ale i tak se těším na třetí knihu této výjimečné autorky.
Pěkné a příjemné čtení. Milé shledání se starými známými.
Moc hezký příběh o obrazu Vražda v domě od Jakuba Schikanedera. Krásně vykreslená atmosféra staré Prahy. Doporučuji!
Vím, že kniha se moc líbí, mně bohužel ne, nedočetla jsem ji.
Krásné povídky, trochu smutné, ale realistické, určitĕ stojí zato si tento debut české autorky přečíst.
Také se připojuji ke chvále této knížečky. Milé, něžné, prostě la délicatesse.
Rozhodně doporučuji přečíst si, jak významnou roli v našich dějinách sehráli stateční Sokolové, ilustrace krásné.
Velmi smutný příběh doplněnýní krásnými ilustracemi. Nesnáším války a utrpení nevinných. Co dodat.
Útlá a přitom tak silná a emotivní kniha. Doporučuji.
Mně se tedy kniha vůbec nelíbila, moc jsem tomu nevěřila. Asi to nebyl můj šálek kávy.
Nádherná, úžasná kniha. Plná citu, něhy, roztodivných životních situací, pádů a hlavně naděje! Čím to je, že ve francouzských knihách je to, co v jiných není.... Francouzská elegance? Merci beaucoup, Anna Gavalda.
A měla bych se pustit do Prousta.
Velmi hezké povídky. Spíše takové malé romány. Moc krásný jazyk! Určitě doporučuji.
Jsem ráda, že mám dočteno, velmi dobře napsaná kniha, ale konec byl velmi depreresivní.
Útlá křehká knížka o dúležitých věcech a lidech v životě. Hodně z nás by rádo potkalo paní A. Vřele doporučuji.
Ach, nádherné to bylo, Mathielde i Yann. Bylo mi ctí, Anno Gavaldo.
Dočteno. S touto knihou jsem trochu bojovala. Nebylo to špatné. Ale některé pasáže příliš rozvláčné.
Opět úžasná psychologická detektivka s perfektně vykreslenými postavami, kde důležitější než znát vraha jsou vztahy, pohnutky, důvody.