martineknatasa komentáře u knih
Kniha se dobře čte. Nelituji, že jsem ji díky výzvě přečetla. Ale, přece jen mi tam něco scházelo - proto jen 4*.
Kniha se mi moc líbila. Přečtěte si, je velmi čtivá.
Začínám číst tuto sérii. Kniha se krásně četla. Doufám, že mě nezklamou i další díly. Zkuste - bude se vám to líbit.
Uf, to jsem ráda, že jsem něco takového nezažila. Kniha je ovšem skvělá. Vřele doporučuji k přečtení a těším se na pokračování.
Mě se kniha líbila. Napínavé, dobře se čte. Těším se na další díl.
Je to má první přečtená kniha od této autorky. Moc se mi líbila. V kůži oběti bych tedy být nechtěla, ale dvojice detektivů - nádhera. Skvěle napsané, má to spád a těžko se člověk od knihy utrhne. Jdu na další díly.
Smutné, krásně napsané a Čipera mi přirostla k srdci. Škoda, že druhý díl (do kterého jsem se hned začetla) byl napsán dřív než tento a že je Čipera už dospělá. Uvidím jak se s tím vyrovnám.
Kniha se čte jedním dechem. Napínavé, poutavé... moc se mi to líbilo. Doporučuji k přečtení.
Kniha se mi moc líbila, hned jsem začala číst další díl a přidala jsem si autorku do oblíbených. Také zkuste, bude se vám líbit.
Kniha se mi moc líbila. To teda byla jízda. Kniha je napínavá a dobře se čte. Kdo po ní sáhne a pustí se do čtení, tak nebude zklamán. Vřele doporučuji.
Pěkné, krásně napsaná kniha. Je velmi těžké od ní odejít. Jdu na zatím poslední díl. A pak už jen čekat a čekat na další vydané v češtině. Doporučuji k přečtení.
Jak už jsem napsala u jiného dílu, tak Kim a její tým je moje srdcovka. Pravda tento díl byl trochu slabší, váhala jsem mezi 4 a 5*. Převážila 5. Již čtu další (tentokrát zatím poslední) díl a moc se těším. Celou sérii doporučuji.
Kniha se mi moc líbila. Krásně se četla a já se nemohla odtrhnout. Po dočtení jsem dala hned další díl. Autorku si přidávám do oblíbených. Skvělé, doporučuji.
Kniha se dobře čte, i tento díl jsem přečetla s chutí a brzo. Pokud si chcete u knihy užít, tak se do ní začtěte, stojí to za to.
I třetí díl této série se mi líbil. Škoda, že není daší díl.
Čtivá a útlá kniha. Od této autorky má první kniha a zkusím určitě další. Jsem ráda, díky čtenářské výzvě, že se mi dostala do ruky. Přečtěte si, nezklame vás.
Začala jsem a četla a četla dokud nebyl konec. Kniha ve mně zanechala hluboký dojem. Doporučuji k přečtení.
Ano, tomu se říká - Detektivka. Opět autor nezklamal. Kniha člověka úplně pohltí. Kdo má krimi rád, tak určitě vřele doporučuji.
Díky Čtenářské jsem se do této knihy pustila. Nelituji. Krásná, poučná kniha. Doporučuji k přečtení. Jdu číst další díl.