Matita310 Matita310 komentáře u knih

Hana Hana Alena Mornštajnová

Nejde dát jinak, než 5 hvězd... Kniha je velice čtivá - já jí dala za 2 dny... Příběh je strhující, a o to víc mrazí, že se zde takového věci opravdu děly... doporučuji přečíst opravdu všem... Skvělá knížka!

04.02.2018 5 z 5

Fáma Fáma Lesley Kara

Luxusní čtení od začátku až do konce! Napínavé, nečekaně zvraty, prostě super čtení... Doporučuji!!!

24.04.2020 5 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Bylo mi řečeno, že knihy z této série jsou díl od dílu lepší a lepší. Nevěřila jsem tomu. Ale asi to tak opravdu je!!! Skvělé čtení. Už se těším na další pokračování.

13.11.2019 5 z 5

Aristokratka ve varu Aristokratka ve varu Evžen Boček

Pěkné pokračování prvního dílu “Poslední Aristokratka”. U čtení se rozhodně nebudete nudit. Hned jdu na třetí díl.

10.05.2019 5 z 5

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Další kniha od této spisovatelky, která rozhodně stojí za přečtení. Líbí se mi prolínání časů a postav. A ten konec? Velice zajímý.

24.12.2018 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Velice čtivá knížka. Příběh je velice pěkně napsaný. Knížka se čte sama. Konec velice překvapující, i když já jsem měla celou dobu divné tušení, že všechno bude ještě trošku jinak. Rozhodně doporučuji.

24.03.2018 5 z 5

Ve službách zla Ve službách zla Robert Galbraith (p)

Tak třetí díl předčil mé očekávání... rozhodně je to nejlepší díl z celé trilogie... ale ten konec? Robin, proč?!

02.02.2018 5 z 5

Knihovna duší Knihovna duší Ransom Riggs

Celá trilogie podivných děti mě vtáhla do děje. Čtení mě moc bavilo. Doporučuji všem.

05.06.2017 5 z 5

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Kniha napínavá od začátku až do konce! Doporučuji si ji přečíst!

23.03.2017 5 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Tak tohle je naprostá bomba. U čtení této knihy nemůžete přestat číst dál, i když vás mrazí. Neskutečné vymyšlený a napsaný příběh. Dokonalé.

23.08.2020 5 z 5

Foukneš do pěny Foukneš do pěny Radka Třeštíková

Tak pro mě rozhodně nejslabší kniha od této autorky. Do čtení jsem se téměř nutila. No. Tuhle znovu určitě číst nebudu.

23.05.2020 3 z 5

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Téměř do konce člověk neví kdo je vrah a to je skvělé. Nakonec je člověk překvapen, jak je vše propletené dohromady.

04.04.2020 5 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Skvělá kniha. Knihy od tohoto spisovatele mám moc ráda. A opět nezklamal. Velice čtivé, napínavé do poslední stránky.

10.03.2020 5 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Kniha, která rozhodně předčila mé očekávání! Veliká reklama výjimečně nezklamala a kniha se četla sama. Doporučuji!

09.02.2020 5 z 5

Mister Mister E. L. James (p)

Úplně jiná kniha, než na které jsme od této autorky zvyklé. Ale já musím říct, že mě v knize nic nechybělo. Ano, je jiná než ty předchozí, ale má zase spoustu jiných plusů. Určitě stojí za přečtení drahé romantičky.

27.12.2019 5 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Mnou dlouho odkládaná série konečně přišla na řadu! Kolegyně z práce mi knihy tak vychválila, že jsem neodolala a konečně z knihovny vytáhla první díl.
Jsem nadšena! První díl přečtený za víkend. Hned zítra budu pokračovat druhou knihou.

28.10.2019 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Tak od této knihy jsem čekala o hodně víc. Obrovská reklama na knihu a na autora, ale mě teda kniha nijak extra nenadchla. Dočetla jsem ji po docela dlouhé době. Musela jsem si dát ve čtení i pauzu a poté se ke knize vrátit.

08.10.2019 3 z 5

Lékárník z Osvětimi – Dosud nevyřčený příběh Victora Capesia Lékárník z Osvětimi – Dosud nevyřčený příběh Victora Capesia Patricia Posner

Zase úplně jiná kniha o Osvětimi. Kniha je dost náročná na čtení. Člověk se musí neustále soustředit na jména lidí a firem atd. V knize se popisují soudní procesy. Je k neuvěření, že to takhle mohlo lidem procházet. Rozhodně stojí za přečtení.

07.01.2019 5 z 5

Darker Darker E. L. James (p)

Tyto knihy se daji číst pořad dokola a nikdy mě neomrzí. Knihy z pohledu Christianem Greye jsou snad ještě zajímavější, než první 3 díly.

03.01.2019 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Další skvělá knížka od této báječné české spisovatelky... Pro mě velice zamotaný děj s velkou spoustou jmen. A celá kniha je velice čtivá a na příběhy zajímavá. Osudy postav vás tak upoutají, že nebude chtít přestat číst.

08.05.2018 5 z 5