MAU256 MAU256 komentáře u knih

Pravidla randění Pravidla randění Vi Keeland

Myslím, že když si vezmu do rukou knížku od těchto autorek, tak nemůžu sáhnout vedle. Opět se to četlo krásně. Saylor byla miláček a Maya, no tak tu bych taky nejraději poslala až na měsíc. Ale potom, co přiznala, co ji k tomu vedlo, dalo se to pochopit. A Colby, bože, myslím, že takového tatínka by brala každá holčička. No a Billie, tak tu si přeci nešlo nezamilovat. Už se těším na příběh dalšího z partičky - Holdena a jeho cestu k té "pravé". No, romantickým dušičkám mohu jen doporučit.

12.07.2024 4 z 5

Ochránce Ochránce Jodi Ellen Malpas

Příběh, který se četl již tolikrát - bodyguard a jeho klientka. Láska, která se dostavila nějak příliš rychle, jenže když se amorův šíp trefí, nemají šanci. Ona se stala jeho cílem, jeho andělem a šancí na budoucnost. Jenže její otec si pro svojí "Hvězdičku" takovou partii nepředstavoval. Ustojí jejich láska i zádrhely, které se vyskytnou?
Jsem ráda, že se mi knížka dostala do rukou, mě se líbila.

11.07.2024 4 z 5

Nejlepší omyl mého života Nejlepší omyl mého života T. Gephart

"Chceš si to rozmyslet?"

"Ne," přitáhl jsem si ji do náruče. "Rozhodl jsem se. A klidně budu podnikat nekonečný cesty do obchodu pro smetanu a poslouchat Belliny neustálý požadavky, když to bude znamenat, že můžu být s tebou. Považuj to za můj největší omyl."

Když se Zara opět nechá přemluvit svou sestrou Belle, skončí tentokrát na její zoufalé prosby ve stanu, který má už lepší léta za sebou, u věštkyně. Ačkoli věštbě nevěří, když po letech zaslechne jméno muže, které jí věštkyně předpověděla, kvůli sestře se za mužem vydá. A začíná příběh, který vás nutí číst dál, abyste se dozvěděli, jak to nakonec celé dopadne. Pro romantické dušičky čtení mohu jen doporučit. No, řekněme si to narovinu, kdo by takovému chlapovi jako je ON, odolal ;-)))?

11.07.2024 4 z 5

Anatomie srdce Anatomie srdce Jenn Bennett

V dlani mi leželo malé stříbrné realistické srdce zavěšené na řetízku. Snad dva a půl centimetru vysoký a ze všech stran propracovaný přívěsek byl precizně odlitý a anatomicky správný. A zároveň to byl medailonek. Když jsem nadzvedla drobnou sponu, rozevřel se a objevila se dutá přihrádka. Pulz mi poskočil, když jsem na hladké vnitřní stěně zahlédla rytinu: Jackovo srdce.

Tohle je má první knížka od autorky a musím říci, že mě mile překvapila. Četlo se to úplně samo. Jacka i Bex jsem si zamilovala. A důvod, proč sprejoval graffiti, tak ten mě dostal. Určitě si od této autorky ještě nějakou knížku přečtu.

10.07.2024 4 z 5

Vždycky není navěky Vždycky není navěky J.C. Cervantes (p)

Knížka se mi moc líbila, byla hodně podobná knížce: Ahoj, tady Sam, a to i v obálce.
Věříte, že je něco mezi životem a smrtí? Že jsou tu s námi i andělé? A láska, která dokáže překonat i smrt? No, tak to je knížka přímo pro vás.

Oči jí zahoří fialovou září, když zašeptá: "Vzdala jsem se svých křídel."
Nejsem si jistý, jestli jsem slyšel správně. "Cože? Jak to myslíš? Neměla zmizet, jakmile ses stala člověkem?"
"Ano, ale pořád byla mým pojítkem, mým příslibem, že se vrátím do nebe."
"A bez nich..." Stěží dokážu pochopit, v čem její oběť spočívala. "Ale proč?"
"Byla tou největší obětí, jakou jsem mohla přinést. První," vysvětluje, "jsem dala za možnost říci Ruby pravdu."
Ze šoku se mi málem roztřesou kolena, a potom mi dojde, proč jsem Ruby dokázal všechno vyklopit.
"A druhé křídlo?" zeptám se rozechvělým hlasem.
"Když si pro mě přišel anděl smrti," pokračuje, "požádala jsem ho, abych mohla použít zbývající křídlo a vrátit ti tak paměť."

09.07.2024 5 z 5

Babička pozdravuje a omlouvá se Babička pozdravuje a omlouvá se Fredrik Backman

Knížku jsme měla půjčenou už delší dobu z knihovny a pořád jsem její čtení odkládala. Ze začátku jsem se přemlouvala, jestli číst dál nebo knihu prostě odložit, vytrvala jsem a nakonec to za to stálo.

08.07.2024 4 z 5

Proradná kráska Proradná kráska Katee Robert

Trochu se mi sevře žaludek, ale přinutím se upřít na Achilla chladný pohled. "Takže ty výsledek turnaje přijmeš?" Možná bych to měla nechat být, ale nedokážu se k tomu přimět. "Oba říkáte, že si mě chcete nechat. Platí to i v případě, že získám titul Aréa? Pokud - až - vyhraju, stále budete chtít ... Co? Vztah? To se mi snažíš říct?"
Achilles se usměje. "Jo, princezno. Přesně to."

I tento díl byl opět čtivý jako přechozí dva. Helena, která už nechtěla být pouze pěšákem ve hře, se přihlásila do souboje o místo ve "Třináctce" po Aréovi, i když měla být jen jako hlavní cena pro vítěze - manželka. Nikdo jí nevěří, že by mohla vyhrát. Já jí fandila ;-), a to nejen na pozici hráče, ale i v milostné sféře. A jak to dopadlo? Joooo, to si musíte přečíst sami.

Doufám, že budou další díly, neboť kandidátů na příběh ještě pár zbývá...

04.07.2024 4 z 5

Na ledě Na ledě Hannah Grace

Krasobruslařka - kapitán hokejového družstva a jedna ledová plocha, o kterou se musí dělit. No, jak myslíte, že to asi dopadne? Knížka se moc hezky četla, určitě mohu doporučit. A pokud je to první díl série, už se těším na pokračování.

02.07.2024 4 z 5

Soused na zabití Soused na zabití Lusy Adams (p)

Stačí jeden okamžik a z lidí, kteří by mohli býti dobrými přáteli, se stanou nepřátelé. A návrat k tomu, aby se z nich mohli stát přátelé, je sakra velké sousto k překousnutí. Jenže jak Maddie tak i Alek jsou v jádru milující človíčci, takže jak myslíte, že to nakonec dopadlo? Knížku jsem si užila a jak píše v komentáři "bezzink" - jedna vada na kráse byla reakce Mediie, s tím mohu jen souhlasit.

Něžně jsem ji štípnul do zadku. Překvapeně vyjekla a nadskočila, ale nedovolil jsem jí se ode mě vzdálit. "Nenechávej chlapa čekat, Maddie. Je to nezdvořilé."
"Miluju, jak vyslovuješ moje jméno."
Nadzvedl jsem obočí, trpělivě vyčkávaje zbytek.
"A miluju tebe, ty mimino."
"Konečně!"

29.06.2024 4 z 5

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

Taková romantická nenáročná knížka. Ian, po nečekaném ukončení své nadějné kariéry v NFL, se svým kamarádem založí firmu - Dohazovači s.r.o.. Ta je zaměřená na pomoc nešťastně zamilovaným klientkám, aby dostaly svého vyvoleného. A jednou z klientek je také Blake. Dohazovači s.r.o. mají svá pravidla, jenže Ian to nejzákladnější poruší... A jak to celé dopadne? Těším se na pokračování, ve kterém hlavní roli získává Lex.

28.06.2024 4 z 5

Jiskřivý idol Jiskřivý idol Katee Robert

Zavřu oči. Musím je zavřít, abych se nerozplakala. To by si totiž vyložil mylně. "Možná jsi zrůda, Erote, ale jsi moje zrůda. I já tě miluju. A nechci žádný zasr..ý rozvod. Chci jenom tebe."

A máme tu pokračování příběhu bohů, tentokrát se to týká Psyché - dostala se do hledáčku Afroditě, která chce její srdce, proto povolá svého syna Erota k vykonání svého rozhodnutí. On se však jejímu přání vzepře. A jak to celé dopadne? Je to krásně čtivé, takže doporučuji vzít knížku a začíst se do jejich příběhu... Už se těším na pokračování.

26.06.2024 4 z 5

Obránce mimo hru Obránce mimo hru Leah Brunner

Taková miloučká romantická jednohubečka. Andie se po nečekané smrti rodičů musí vrátit zpět a postarat se o svého mladšího brášku Noaha. Mitch, bručoun, který nemá rád lidi, je po vyloučení nucen pro vylepšení své image vzít dočasně místo trenéra mladších hokejistů. No, a koho myslíte, že bude mít ve svém družstvu? Knížka se četla moc hezky, všechny postavy se mi líbily, pro oddechové počteníčko jasná volba...

25.06.2024 4 z 5

Černý rytíř Černý rytíř Rina Kent

Ach, tak to byla zase jízda. Knížku jsem přečetla na jeden zátah, protože prostě nešla odložit, její přečtení můžu jen doporučit...

"Neumíš si představit, jak hrozně jsi mi chyběl."
"Neumíš si představit, jak hrozně moc tě miluju."
Odmlčím se a zamrkám. "Zopakuj to, prosím. Na poprvé jsem to nepobrala."
"Miluji tě, Zeldo. Jsem do tebe zamilovaný. Začalo to nejspíš ten den, kdy jsi mě objala a řekla mi, že mě nikdy nenecháš odejít. A od té doby to pouze sílilo. Možná jsem tě za to v průběhu let nenáviděl, ale nikdy jsem tě nepřestal milovat."

23.06.2024 5 z 5

Bez tváře Bez tváře Rob Ashman

"Když si vyberu jednu možnost, můžeš mi vařit už navždycky, a když druhou - kdo ví? Pomoz mi se rozhodnout. Tak mi pomoz..."

Vrah, který svým obětem uřízne obličej a pak se za zemřelé vydává. Ježíš, to je mazec. Roz - detektiv inspektorka, které zabili manžela a jí dost pobodali, ona však přežila a vrací se do práce. Držím jí pěsti, určitě si přečtu další díly...

22.06.2024 4 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Mé sestry stojí za mou matkou. Naposledy stisknu Hádovu ruku a vydám se jejich směrem. Chytí mou ruku pevněji. "Zůstaň." "Cože?" Rozhlédnu se. "Ale..." "Buď moje, Persefono. Dovol mi být tvůj. V soukromí i na veřejnosti."

Měla jsem tuto knihu už nějakou chvilku k přečtení, ale pořád jsem ji nějak odkládala, vůbec nevím proč. Bylo to čtivé. Řecká mytologie, ve které Hádes chce pomstu, Persefona touží po svobodě, její matka chce větší moc, jako většina Třináctky... a jak to celé dopadne? Určitě stojí za přečtení. Jsem zvědavá, co přinesou další díly.

21.06.2024 4 z 5

Láska zrozená ve lži Láska zrozená ve lži Lexi Ryan

Otevřu krabičku a vytáhnu prsten. "Vyber si mou rodinu. Vyber si mě." Lilly přiběhne a postaví se vedle mě. Měla počkat, až mi Nic odpoví, ale teď si uvědomím, že takhle je to lepší. Má svou vlastní modrou krabičku, tu s náhrdelníkem. "Protože kdybychom si mohli vybrat my," řekne Lilly, "taky bychom si tě vybrali."

Tak to bylo krásný. Lilly - tak ta byla zlatíčko. Nica - pro všechny by udělala maximum. Veronica - no tak, tu bych nejraději zaškrtila. A celou rodinku Ethana? Tak tu jsem si zamilovala, už se těším na příběhy dalších sourozenců.

19.06.2024 5 z 5

Náhodou Náhodou Petra Martišková

(SPOILER) "Jsi úžasnej," zopakovala jsem a pak ho nejprve jemně líbnula na nos, jednu i druhou tvář a nakonec mu vtiskla něžný polibek na rty. Nathan se nenechal pobízet dvakrát. Přitiskl mě k sobě, jako by se bál, že když mě nebude dostatečně pevně držet, zmizím stejně jako jeho rodiče, a políbil mě s takovou intenzitou, až se mi zamotala hlava.

Tak to bylo hezké romantické počteníčko a hlavně od české autorky.
Ona rozmazlená princezna a on kriminálník? No tak to ani omylem!!! Oba byli zlatíčka. Moc mě pobavila babča a ty její hlášky. Knížku můžu jen doporučit...

17.06.2024 4 z 5

Rozpletení uzlu Rozpletení uzlu Meghan Quinn

Další čtivá kniha od této autorky. Romantický příběh, ve kterém se střídá současnost s minulostí. Myla mi občas trošku vadila, ale asi se nebylo čemu divit, když vyrostla v takovém prostředí. Zato Ryot byl miláček. Kde takový chlapi žijí??????

"Vím, že jsi říkal, že se nemusím omlouvat, ale stejně se ti chci omluvit. Mrzí mě, že jsem do tvého srdce vnesla obavy z toho, jak jsi na tom, pokud jde o nás dva. Musíš vědět, že jsem tě nikdy nepřestala milovat, Ryote. Nikdy. I když jsem ti dávala ty rozvodové papíry, pořád jsem tě milovala stejně jako v den, kdy jsme se brali. Na tom se nikdy nic nezměnilo. Jenom jsem měla pocit, že po těch několika měsících, co ses věnoval Fandominiu, už nemám psychickou kapacitu na to, abych s tebou zůstala."

16.06.2024 5 z 5

Ochránce v pokušení Ochránce v pokušení Jennifer L. Armentrout

"Teď seš moje," zašeptal do zrůžovělé kůže jejích zad. "Celá moje."

A máme tu příběh posledního z bratrů. Jako předchozí díly i tento byl taková krátká ale krásná jednohubečka. Četlo se to úplně samo a najednou tu byl konec. Určitě doporučuji přečíst celou sérii. Pro únik před uspěchaností dnešní doby správná volba. No jen škoda, že těch bratrů nebylo víc ;-)))).

14.06.2024 4 z 5

Omega Omega Jasinda Wilder

"Co nám chceš říct?" zajímal se Roth. "Co se děje, Harrisi?" Harris pokrčil rameny. "Nic". Propálila jsem ho pohledem. "Nic? To myslíš kur.a vážně?" Zlostně mi ho oplatil. "Nikomu nedlužím vysvětlí, do koho se zamiluju."

Poslední díl série, ve kterém se tentokrát unesená ocitla Layla. Byla neuvěřitelná. Do pátrání a záchrany se opět vložil Harris, jenže tentokrát to bylo s ještě větším nasazením, protože do toho vložil mnohem víc - srdce. I tento díl se mi líbil stejně jako předchozí a jsem ráda, že to nakonec skončilo tak, jak mělo, a já měla možnost si tuto sérii přečíst.

14.06.2024 4 z 5