Maybee

Nejdřív jsem četla Zlobu a ta mě bavila o trochu víc, ale tahle byla taky dobrá. Autor píše vážně dobře, i když některé pasáže jsou dost drsné. Jsem zvědavá na další Hunterovy případy.

Moje Carterova první kniha. Možná budu litovat, že jsem začala zrovna touhle, ale čtení to bylo skvělé... Nedá se odložit, dokud nebudete na konci. :)
Doporučuji a začínám číst od začátku, jak šly knihy popořadě.

Na knihu jsem se dlouho těšila a ještě déle mi trvalo, než jsem se konečně dala do čtení. Pohledy obou postav na dané situace byly velmi příjemné (v ostatních knížkách mě to obvykle trochu ruší) a styl autorky mě dostal. Určitě si od ní přečtu ještě další knihy - Noah a jeho slovník by mi chyběli. :)
Jediné z čeho jsem nebyla zase až tak odvařená bylo oslovení "zlato" a chyba v textu, ze které by mY taky krvácelo srdce...

Nenáročné čtení s hlavní hrdinkou, co vám většinou času tak trochu leze na nervy. Někdy i víc... Četlo se to docela dobře, svižně, pár výrazů a slovních obratů bych klidně oželela. Že by mě to vyloženě nadchlo, to se říct nedá, ale i tak jsem četla dál, protože jsem chtěla vědět, jak to dopadne. Takže účel kniha splnila.
A líbilo se mi pojetí nebe a pekla.

Autorka má příjemný styl. Jako oddechovka je tahle úzká knížka úplně ideální, i když konec není zase až tak pohádkový jako zbytek příběhu. Ale stojí za to. :)

Nečekala jsem, že mě tak chytne. Ale nedala se odložit, dokud jsem se nedostala až na poslední stránku. První z knih, o které nevím, co bych řekla víc, než že se mi fakt, ale vážně líbila. O ní se nedá moc mluvit - musí se prostě přečíst.
Vřele doporučuji! :)

První knížka o andělech, která se mi vážně líbila. Byla příjemně napsaná, pěkně se četla a hlavní hrdinka nebyla vůbec špatná (Tucker taky ne;).
U téhle série, narozdíl od Pádu Lauren Kate, si druhý díl určitě přečtu. :)

Fajn jednohubka. Možná jsem čekala něco trochu jiného, ale i tak jsem se bavila. :)

Velmi dobře napsáno. Nějaké to klišé se tam sice objevilo, ale autorka má dobré popisy a umí zaujmout - nestihla jsem se nudit.

Navzdory tématu bych tuhle knihu zařadila spíš jako oddechovku. Z tohohle pohledu svůj účel splnila, četla se lehce. Body navíc přidávám za postavu Erin (její charakter mi přirostl k srdci) a pasáže s hodinami sebeobrany. Jsou určitě lepší knihy, ale i tahle stojí za přečtení :)

Teprve moje třetí dystopie - tomuhle žánru moc neholduju. Ale musím říct, že mě bavila mnohem víc než Dokonalý pár. Od začátku do konce se tam něco dělo a líbil se mi autorčin styl a propracovanost. Některé pasáže bych mohla klidně vynechat (SPOILER: třeba ten okamžik s propastí, Drewem, Alem a Peterem), ale protože je to vážně dobře napsané, další díly si nenechám ujít. :)

Tahle Kingovka mi doma rozečtená ležela delší dobu a nemohla jsem překonat úvodní seznamovací část se všemi postavami, ale prostě mi nedalo nedočíst. Ke konci už jsem jela na jeden zátah a nešlo se od kupole na delší dobu vzdálit a nečíst. Kingovi se nedá upřít že prostě umí a já jeho hry s různými charaktery postav zbožňuju. A že tady jich bylo požehnaně. :)
A děsně ráda čtu jeho poznámky na konci, takže jsem byla spokojená o to víc. :D

Paranormální jevy mě zajímají, takže jsem četla s chutí. A nad něčím mi vážně zůstával rozum stát. :D

Čtivá a oddechová kniha. A nenašla jsem žádná nezáživná místa, u kterých bych měla nutkání pár stránek přeskočit, takže jsem nadšená o to víc. London i Luke byli fajn, autorčin styl mi sedl a navíc - upíři, víly, vlkodlaci a andělé se tam nikde nevyskytovali, což byla příjemná změna.
Pokud se Cat Patrickové povedou i další knihy jako tahle, nebudu dlouho váhat a určitě si je přečtu. :)

Můj oblíbený komiks, v angličtině nemají chybu. :)
Hvězdičku ubírám za gramatické chyby, které mi bohužel čtení kazily.

Zajímavé téma a chytlavé zpracování.
Četlo se skoro samo, i když v pár pasážích jsem se v realitě ztrácela úplně stejně jako hlavní hrdinka a říkala jsem si, že je to až zbytečně všechno zamotaný (taky si myslím, že ředitele mohla autorka vynechat). Každopádně humor má autorka skvělý... a Charlie mě fakt dostala.
Čtení trochu kazí gramatické chyby, ale za přečtení rozhodně stojí. Doporučuji.

Další dobré čtení od Kinga - přesněji řečeno od Bachmana - u kterého jsem se nenudila (a díky němu neusínala v metru a autobuse:)
Zajímavý námět a stejně tak postavy - doktor s všudypřítomnou lahvičkou, Gina s prakem, kterou prostě nešlo nenávidět, Ginelli, samotný Halleck... jo, rozhodně stojí za přečtení.
Minimálně pro tu pasáž, kde je dvakrát zmíněno jméno samotného Kinga, což mě opravdu dostalo. :D

Pamatuju si, že konkrétně na tuhle knížku jsem se vážně těšila - nějaký ten rok zpátky :D.
Anglická verze vypadala víc než dobře - i obálka, která se u nás teda fakt nevyvedla -, a kolem propagačního plakátu v metru jsem chodila tak dlouho, až jsem si ji nakonec pořídila.
Ale totálně mi to tedy nesedlo. Přítomný čas v první osobě, Ever, co mi po většinu čtení lezla akorát na nervy... dokonce ani Damen na mě nezabral. :D Takže jsem byla celkem dost zklamaná. Nevím jak další díly, ale v tomhle mě autorka a její příběh tak zklamal, že do dalšího už se s největší pravděpodobností nepustím.

V určitých okamžicích mi připomínala Pád, který mě osobně moc nezaujal. Celkově mi kniha přišla celkem rozporuplná (a skoro měsíční pauza mezi čtením mi asi taky neprospěla) - některé pasáže se mi četly obtížně, některé dialogy mě bavily a i rozesmály. Taková oddechová kniha. Komu se Pád líbil, ani tahle ho nejspíš nezklame :)