mayinka

Prave ctu a asi u toho trpim. Více po docteni.
edit: Ani se mi to nechce hodnotit.
Pribeh je to relativne realny. Zijou takhle lidi.

Takze.... spatne prekladana jmena... to me fakt stvalo.... "kdyz jsem prisla o Natalie"... o koho? O Natalii.. a pak... dalo by se to i trochu ubrat stranek. Ale konec dobry, vsechno dobre. Takze za 3.

Musim rici :) ze jsem si zase pocetla s busicim srdcem :) neni dobre tuto knihu cist pred spanim.

Knihu jsem dostala a proto jsem nevedela, do ceho jdu. Chapala jsem rozhodnuti Willa ale MOC jsem si prala, aby byl konec jiny, nebyl. Probrecela jsem ty posledni stranky a dekovala za to, ze jsem ja i moje okoli zdrave. Nikdo vlastne nedokaze pochopit jak presne se takovy clovek citi .
Dalsi vec - hned jsem si nasla na netu Dignitis Switzerland. Opravdu existuje. Ale je to opravdu pro vsechny lidi dostupne? V knize vystupuje miliardarska rodinka, pro ktere neni nic problem.

Je to nadherna kniha, plna zajimavych informaci a silneho zivotniho pribehu. Skoro kazda kapitola zacina inspirativnim citatem. Kdyz jsem si ji pujcovala z knihovny, musely mi ji knihovnice vydat ze skladu :( a to je opravdu skoda.

zezacatku jsem byla nadsena, kniha zajimava, ctiva a mela spad. Od poloviny to slo nekam do kopru. Ani se mi to nechtelo docitat.

Str. 8 ... stařenko..... str. 9 stárnoucí zamestnavatelko..... jako vazne? Ve 40 letech? A proc se nekdo stehuje od elektřiny k petrolejovym lampam?

Happy end za kazdou cenu,.. pripomina mi to film Trhak... "Bude finále, a tam se všichni musí oženit".
Kdyby takto fungoval zivot, to by byla jedna velka radost.

Chvilicku mi trvalo, nez jsem se ke knize odhodlala, protoze v Babicce me Britt- Marie prudila. Tady byla bajecna.

Neni Percy Jackson jako Jason :)) a recka a rimska mytologie muze zamotat hlavu :) uplne jsem propadla myslenkovym mapam :) delam si je ke cteni :) kdo je kdo, ci je syn nebo dcera - jake ma deti :) a schopnosti a jeste si je casem i treba namaluju :)

Mam tri vydani :) ruzne stare :) a je to moje nejmilejsi kniha.

Je potreba udelat si poradek pred tim, nez zemrete. Ale je potreba si rozmyslet, co tim davate do pohybu, kdyz to napisete na papir a uz k tomu nedate zadne vysvetleni. ALe je to inspirativni kniha a proto doporucuji. Mozna ten obal odradi pulku potencialnich ctenaru :) ale nedejte na to.

neskutecne kratounka kniha,.. nebo jak je to s tim casem? a taky jsem se bala a to uz jsem velka holka :) doporucuji.

Napred jsem o L.Reinerove videla dokument, potom jsem v knihovne potkala jeji knihy. Kavarna nad Prahou je vzpominkova knizka na vsechny jeji zname - E.E.Kische, J. Haška, Rilke, F. Kafku,M. Broda, Weiskopfa,F. Langera, Goldstückera, Foglara a R. Guttmanna (toho jsem si musela vyhledat). ...."Kam jen zmizely ty kavarny, premyslim casto, kdyz se toulam Prahou - kavarny, v nichz clovek mohl nad salkem cerne kavy (takzvana turecna u nvas dikybohu jeste nebyla k mani) pul dne nebo treba cely diskutovat a kout plany."

Eroticke sceny jsem preskakovala :) bylo toho uz za dva dily moc a nebavil me cist popis. A bude svatba...?..... :) kvetiny a srdce uz Anastazie dostala. A otazka pro ostatni hodnotici: :) znate se osobne se svou vnitrni bohyni? Ja ji budu muset asi napred najit... :)

Golux, Smizak, Kropucha Tiktak, Saralinda,... bud tyhle pohadky mate radi, nebo se vam nelibi ... ja je zboznuju.

obal knizky je strasny :)) ale pribeh paradni... kdo chce si poplakat, ma prilezitost.

"Pojď na mou chlupatou hruď a uslyšíš zpívat vši“ ..... prekvapeni, ktere jsem fakt necekala. Knizku jsem v knihovne vypujcila pro zbytek rodiny a sahla po ni v nouzi do vlaku... a ja se bavila ;) jo bavila. Smala jsem se misty az jsem kuckala.