menalinda komentáře u knih
Vyprávění z pohledu malého chlapce.Vzpomínky na dětství s vůní babiččiny kávy.
Kde jsem ke knížce přišla nevím,vím jen,že za přečtení stála.Zajímavě napsaný příběh,super,napínavé a dojemné.
Dokonale napsané a popsané.Pocity Claire,nalezení sama sebe a svého místa v životě.Stojí za přečtení,já jsem nadšena.
Syrové a drsné.Opuštěná,která se snad našla.Mněla jsem husí kůži při čtení a lítost z toho,kam až může zajít láska.
Hezké,klidné.Alva odvážná žena,ale kniha ve mne nezanechala tolik,jako Zelda.
Náročné a tíživé,těžké.Perfektně vylíčený příběh plný neradostných vzpomínek na dětství,nefunkční rodinu a lež.Špinavé,zaprášené,syrové.Ale stojí za přečtení.
Zajímavý příběh,neotřelý,doporučuji přečíst.Záhady,tajemství a dokonalá Vida Winterová.
Nádherně napsaný silný příběh,smutný a k pláči dohánějící.Stojí za přečtení a zamyšlení.
Dávám plný počet hvězd za velikou odvahu napsat a odhalit smutky a pravdy ze života tak světoznámé rodiny.
Super,doporučuji přečíst i knihu Slunce vyšlo a tak se více seznámit pohledem na život vnučky E.H.
Kniha stvořená pro odpočinkové odpolední čtení.
Tajemství rodu Ridellů s napínavým dějejem a tajemnem.Prima oddechovka.
Krásné a napínavé,i když předvídatelné.Miluji Vasjinu odvahu,potřebovala bych Slavíka s jeho vlastnostmi do stáje a o Mrazíkovi ani nemluvě.Pohádkový příběh pro dospěláky,kteří určitě ocení.
Prima,opět přečteno na cestách MHD S úsměvem na rtech.Pro kočičáky radost.
Malá milá knížečka tak akorát do kabelky.Zpříjemnila mi cesty MHD.
Krásná,klidná,pomalu plynoucí,přečtená na jeden zátah.Doporučuji k přečtení.