mfajmanova komentáře u knih
Krásný příběh, který je poutavě napsaný, přečetla jsem jedním dechem.
Ještě nemám dotčeno, ale statečně se prokousávám. Jak mě první díl bavil, tak tady se neustále nechávám rušit tím otravným "maminka" a "tatínek", co na mě vyskakují snad na každé stránce. V prvním dílu jsem si toho nějak extra nevšímala, ale tady mě to hrozně otravuje.
Edit po dočtení: Tak jsem to nakonec přelouskala, ale spokojená nejsem a další knížku autorky si asi už nepůjčím.
První díl se mi líbil o maličko více. Tady jsem se krapet ztrácela v postavách a ke konci už jsem byla ztracená téměř kompletně. Každopádně však hodnotím kladně, ústřední dvojice mě baví moc a určitě se pustím do dalšího pokračování.
Ač nejsem typická cílovka, tahle knížka mě moc bavila a určitě časem přečtu i další od Mony Kasten.
Bohužel jsem knížku nedočetla, nebavila mě. Skončila jsem u 28. dne cesty a k dalšímu čtení bych se musela přemlouvat. Přišlo mi to stále dokola to samé a Lucka mi nebyla sympatická, ač její aktuální příspěvky na instagramu mám ráda. Asi nejsem ta správná cílovka.
Ač bych měla být typická cílovka knížky, vůbec mě to nebavilo a nepřišlo mi to vtipné. Po úvodu a pár kapitolách jsem přeskakovala, jestli mě to dále nechytne, ale bohužel se tak nestalo.
Příjemné čtení nejen na léto, určitě se pustím i do pokračování.
Střet kultur je zatím nejlepší kynologickou knihou, která se mi dostala do ruky. Povinně bych ji přibalovala ke každému štěněti.
Moje první setkání s Andrew Maynem a jsem z něj docela rozpačitá. Knížka se moc hezky četla, ale pointu jsem úplně nepobrala. Ale asi tomu dám šanci a přečtu si další příběh.
Tento román z se mi hrozně špatně hodnotí, mám z něj rozpačité pocity. Četla jsem ho hodně dlouho. Čím víc přibývalo snových pasáží, tím pro mne bylo čtení obtížnější. Zhruba ve dvou třetinách jsem ho dokonce chtěla odložit, ale nakonec zvítězila touha po poznání, jak to dopadne.
Ač to dělám nerada a opravdu výjimečně, ve třetině jsem knížku odložila a nedočetla. Nebavila mě ta omáčka okolo a začala jsem se ztrácet.
Krásně a srozumitelně napsaná knížka o kvásku a kváskovém pečení. Asi nejlepší z těch, které jsem zatím na našem trhu našla.
Úžasná kniha o kváskovém pečení, doporučuji!
Typická Nesvadbová...pro mne příjemné odpočinkové čtení, od kterého nic víc neočekávám.
Za mě vyhozené peníze. Lákavá obálka knihy skrývá nezajímavé recepty, které mne ničím nenadchly. Prolistovala jsem a odkladám do knihobudky, třeba udělá radost někomu jinému.
Knížka je krásně zpracovaná, kreslené mapy úžasné. Ale spousta zemí chybí, speciálně ty, které mne nejvíc zajímaly.
Kopernikka jsem před zakoupením knížky vůbec neznala. Kniha na mě vyskočila v rámci reklamy na fb, zaujala mě, tak jsem si řekla, že si udělám radost. Na první pohled působí luxusně a krásně jako ozdoba každé knihovny. Obal je ale trochu nešťastně řešený, než jsem knížku dočetla, zůstalo mi na ní několik fleků od rukou. Pokud si chcete knížku zachovat čistou, doporučuji si ji přebalit nebo si důkladně umýt ruce před každým čtením. Nyní již k obsahu. Fotografie jsou skutečně moc hezké, autor umí dokonale vystihnout krásu okamžiku, z toho jsem byla nadšená. Příběh je také hezký, vlčáka Sitku jsem si zamilovala od první stránky. Možná jsem čekala toho psaní trochu víc, ale chápu, že autor je víc fotograf než spisovatel. Co mně ale vadí, jsou gramatické chyby ve shodě podmětu s přísudkem, na které jsem během čtení narazila. To by se u takto luxusní knížky, která nebyla zrovna levná, stát nemělo. Jako celek ale hodnotím velmi kladně, koupě rozhodně nelituji a jestli bude nějaké pokračování, ráda si ho opět přečtu.