MichalHoráček komentáře u knih
(SPOILER) Pěkný závěr trilogie o boji mimozemšťanů s upíry, kteří jsou vlastně také potomci mimozemšťanů.
Další skvělá kniha od M.Ž.
Občas trochu uspěchaná, ale celkově poutavé čtení, kdy jsem se těšil na další řádky a vývoj děje.
Zajímavý styl psaní. Hodně krátké věty, čte se to chvílemi divně, ale příběh mě zaujal a líbil, už se těším na další pokračování.
Jedna z nejlepších knih od p. Žambocha, jen ten konec by mohl být víc podrobnější, přišel mi moc uspěchanej.
Pokračování Baklyho, a musím uznat, že se mi to líbí a pořád mě baví.
Nápad zajímavý děj napínavý. Styl psaní a spousta překlepů už tak fajn nebyla. Ale nelituji, že jsem si ji přečetl.
Po slabším druhém díle, pěkné zakončení trilogie.
Klidně by to mohlo mít i další pokračování. Dokážu si představit, že bych si další díl koupil a s chutí přečetl, je to takové oddychové ;-)
Pěkně čtivá i když řádně tlustá knížka, ale i kdyby měla ještě několik stránek navíc, tak bych se nezlobil.
Líbily se mi náznaky na konci kapitol a tím pádem očekávání dalšího děje, jak se to nakonec rozvine dál.
Opět mě Pan King nezklamal! Obě novely se mi líbily. Policajt z knihovny trochu delší začátek, ale pak se rozjel pěkně a bavil mě až do konce. A Sluneční pes, napínavej po celou dobu ;-)
Za mne doporučuji!
Obě povídky jsem již kdysi viděl, ale knížka je knížka ;-) Mě se víc líbila ta druhá (Skryté okno do skryté zahrady) Krásně tajemná, až i reálná...
Dobré dílo "mistra hororu". Sice ten horor byl bohužel až ke konci, ale defakto z celé knihy mrazí... a nejvíc asi "zázračná léčba bohem" které spousta lidí věří a podlého do dnešních dní
Tak nějak mi tam chyběli ti mimozemšťani... A bylo tam až moc podrobnejch popisů a názvů vojenské techniky... Ale jinak to nebylo špatný.
Příjemné povídky, některé jsem již četl, ale s chutí sem si je dal znovu.
Nenadchne, neurazí... Za měsíc si nebudu přesně pamatovat o čem byla, ale četl jsem už i horší...
Na můj vkus, byl úvod knihy až zbytečně moc dlouhý :-( Skoro půl knihy se nic neděje a začal jsem si už myslet, že místo detektivky se jedná o náboženskou knihu o zjevení.
Ale když se ukázala zápletka, která se dala dlouho dopředu předvídat, tak se knížka rozjela a četla pěkně až do konce.
Navíc to byla prvotina autora, už se těším na další ;-)
Trochu slabší než první díl, ale zajímavé pokračování funebračky po dvou letech. Je tam ještě spousta otevřených otázek, které se snad vyjeví ve třetím díle.
Skutečně je důležité tuto sérii číst popořadě!
Docela zajímavá delší detektivní povídka, která vlastně nemá konec s rozuzlením případu.
I když to není detektivka, na které jsem od Goffy zvyklej. Tak se mi tato kniha dost líbila. A závěr byl dosti překvapivý. A taková "pouť" co podnikl Rémi.... to by si měl asi zkusit každý, sbalit baťoh a "vypadnout" do přírody a vyhýbat se lidem.... Třeba by se pak i mezilidské vztahy aspoň trochu zlepšily....
Pěkné pokračování série. Jen ten konec mi přišel takovej neuzavřenej :-(