mignon komentáře u knih
Nevím, no. Četlo se to dobře, ale.. čekala jsem nějaké vau, které se nedostavilo. Bohužel mi přijde, že čeští autoři neumí zajímavě psát. Tři hvězdičky z pěti.
První knížka od této autorky a hned trefa. Skvělý čtivý styl, zajímavé téma (kdo z nás se alespoň v něčem nepozná!), trochu psycho.. Moc se mi to líbilo.
Půjdu proti proudu, ale za mě naprosto zbytečná kniha. Čekala jsem zajímavý příběh a nenašla. Nějak nevidím důvod se pořád rýpat v minulosti a utrpení a ještě si to užívat..
Super počin. Čtivé, zajímavé téma, psycho k tomu.. Moc se mi to líbilo.
Milá knížka, jasně, že předvídatelná, ale to vůbec nevadí. Na zimní večerní čtení u sklenky něčeho na zahřátí úplně ideální. Doporučuju :-)
ANO! Kdybych uměla psát, napsala bych přesně tuto knížku. :)
Nedočetla jsem. Pocitově mi připomínalo Vrány P. Dvořákové (které se mi naopak moc líbily), ale takové neučesané, nevyzrálé.. Vůbec jsem neměla chuť to v této podobě dočíst. Souhlasím s uživatelem los.
Hm... čekala jsem klasickou odpočinkovou romantiku a dostala mnohem mnohem víc. Krásná kniha, propojení s historií, četlo se to samo, nebylo to hloupé a moc se mi to líbilo. :)
Velmi zajímavé, hluboké, niterné drama. Pro mě velké překvapení.
Kdybych mohla, dám těch hvězdiček deset. Jedna z nejkrásnějších knih, co jsem kdy četla.
Tak tohle bylo trochu trápení. Nalákala mě obálka a anotace, ale celou dobu jsem stále čekala, kdy tam bude to ono, co mě chytne. A nepřišlo. Škoda.
Nojo, tohle jo. Sympatické postavy, četlo se samo, až se člověk musel držet, aby to nepřečetl hned najednou. Jen ta sexuální scéna už na mě byla moc.. člověk na to celou dobu čeká a pak je to takové až přepálené. Ale jinak bezva, rozhodně jedna z lepsích milostnych romanci. Jen bych měla výtky k překladu - vzhledem k tomu, že se jedná o specifické prostředí, chtělo by to pak nějakého korektura, ktery se ve vědě pohybuje a dokáže tedy vychytat nepřesný překlad.. Ale to bude vadit asi jen vědcům ;-)
Tak tadyten díl byl.. uf. Krása. Sedím tu a nechávám doznívat. Silný a úchvatný. Děkuji za to.
Chvíli bavilo hodně, pak chvíli ne, pak zase jo.. Dávám slabší čtyři hvězdičky. :)
Škoda. Noru mám moc ráda a těšila jsem se na další "hitovku". Za mě ale jedna z těch slabších. Nuda, nuda a rozplizlý začátek. Kam se hrabe třeba na sérii Tři klíče, apod.
No tak tohle byla pecka! Moc se mi kniha líbila, seděly mi obě dějové linie a nevadilo mi jejich střídání (jak třeba u jiných knih). Dvacátá léta mě chytla a okouzlila a všechno to krásně zapadlo tam, kam mělo. Jsem dojata, děkuji a tleskám :)
Ze začátku jsem byla nadšená stylem psaní.. ale nakonec jsem se knížkou docela potrápila. Řekla bych, dobrého pomálu. V druhé polovině se už děj táhne, opakují se myšlenky, nutilo mě to přeskakovat a těšila jsem se, až to dočtu. A také jsem čekala nějaké spojení závěru a začátku knihy.. Nepochopila jsem, anebo mi něco uniklo.
Není to špatný, ale nějak se mi to netrefilo do noty. Asi už nejsem cílovka :-) Slabší 4 hvězdičky.
Skvělá skvělá skvělá! Krásné a vtipné ilustrace, prohlíželi jsme opakovaně a stále se bavili :)