mira399

Hezká knížka, ale čekala jsem nějak asi víc, protože se po jejím přečtení nedostavilo takové nadšení, jaké jsem očekávala. Připomínalo mi to Dopisy, které nikdo nečetl a to je podle mě mnohem hezčí, víc se mi příběh dostal pod kůži. Tady jsem tomu nějak úplně nevěřila. Ke konci moc náhod, ale život někdy může překvapit to je fakt. Jen mě to neoslovilo tak jak jsem čekala.

Musím přiznat, že první díl série jsem četla jen kvůli těm dalším v pořadí, které jsou mi doporučovány, že stojí za to :-) Ty zatím posoudit nemohu,ale tento díl je opravdu takový lepší průměr. Nic, co už by tu nebylo mockrát. Je fakt, že číst se to dalo, místy jsem se i pobavila.Na zadek jsem se neposadila. Uvidíme, co ty další díly.

Tohle bylo opravdu milé čtení. Jak nezáleží na věku,aby člověk našel spřízněnou duši. Arthur mi přirostl k srdi,taková moje krevní skupina :-) I když já tedy u hrobů nic neslýchám...
Moc se těším na další příběh,který jsem si hned pořídila.Kdo chce při čtení mít klid a radost na duši, doporučuji!

Knížka mě mile překvapila. Četla se moc hezky a téma bylo tedy hutné. Neumím si ve svém životě podobnou situaci představit, jak bych vše zvládla,tak jako hlavní hrdinka.
Asi bych nebyla tak shovívavá ani ke tchyni,ani k manželovi. Rozhodně stojí za přečtení.

Kdo má rád pohádky ať čte. Třetí a závěrečný díl je napěchovaný akcí k prasknutí. Celá série se moc povedla. Neotřelé téma staré Rusi s nadpřirozenými postavami,které pobaví nejen mládež. Určitě se ráda k příběhu někdy vrátím. Moc mě to bavilo.

Krásné ukončení série. Je dobře, že autor nenatahuje příběh dál a dál. Bavila jsem se, postavy mi přirostli k srdci za tu celou dobu a musím férově přiznat, že postavu Josefa už si automaticky představuji jako pana Pechláta a paní Tichou jako Elišku Balzerovou z filmu,který je také moc povedený i když knižní série je prostě lepší.

Hezky se mi příběh četl. Ze začátku to vypadá jako dívčí romance,ale pak hlavní hrdinka dostává naloženo...Od autorky už jsem četla Violku a i tahle knížka je povedená a čtivá.

Dabert opět v akci. Tady musím férově uznat, že první díl se mi líbil víc,ale čtivé to je, to zase ano :-)

Díky za tyhle knihy. Opět náhled do minulosti ne tak dávné a přesto natolik vzdálené.
Pěkně se to četlo a jsem zvědavá na další knížky ze Slezska.

A tady se nám rýsuje začátek moc hezkého příběhu. Tohle mě bavilo moc.Jak jinak, protože Niedl,že? Výborně popsaná atmosféra staré Prahy.Jsem zvědavá na pokračování.

Páni! Tak tohle bylo něco....Něco úžasného. Marťan mě bavil moc,ale ze Spasitele jsem si kecla na zadek :-) A to sci-fi skoro nečtu. Kdo váhá,ať neváhá. Bude se bavit, smát, okusovat nehty napětím. Je to jízda a je parádní!

Moc hezká romantika. Bavila jsem se skvěle. Na odpočinek ideální kniha. Doporučuji!

Od autorky už jsem četla více knih. Tahle se četla dobře, ale do plného počtu mi něco chybělo. Příběh je to však zajímavý a za přečtení stojí.

U sestřiček se mi ještě nestalo, že by zklamaly. Moc hezké pokračování osudů známých postav a další nám do příběhu přišly.Moc se těším na další pokračování.

Mě se příběh líbil. Na téma 50. léta jsem četla více knížek a tahle patří k tomu lepšímu. Doba to byla hrozná, knížka je však čtivá, postavy uvěřitelné. Nemám co vytknout.

Tak jsem čekala vzhledem ke zdejšímu hodnocení větší katastrofu. Já se bavila. Na pět hvězdiček to není, ale já tyhle duchařiny můžu :-) Bylo to vtipné a navíc mám taky moc ráda Audrey ...

Děkuji autorce za to, že nám přibližuje dějiny naší země, které málokdo zná. O Životicích jsem nevěděla nic. Myslím, že ve škole jsme se o nich neučili a jestli ano, tak přesně tím způsobem jak paní Lednická popisuje v doslovu knihy. Bylo to osekané a ideologicky překroucené, že to šlo mimo moje vnímání jako ostatně většina dějepisu o dvacátém století. Tato událost je a zůstane tragédií a rozhodně ji nezmenšuje uběhlý čas. Děkuji za ty pozůstalé, že už víme...

Pobavilo. Je to moc hezký příběh na nelehké téma. Josh je asi sen každé ženské :-) Ke konci to bylo dojemné. Krásná romantika, aniž by to bylo hloupé a o ničem, nebo jenom o tom jednom... Doufám, že autorce u nás vyjdou i další knížky, psát rozhodně umí.

Mě se to četlo hezky. Příběh zajímavý, těším se, až si přečtu i knížku od Karin Lednické. Tady šlo o fiktivní postavy a myslím, že u paní Lednické to bude o faktech. Rozhodně příběh za přečtení stojí a jeho přínos je nepopiratelný. O Životicích jsem doposud nevěděla nic...

Tak si tak říkám, že kdyby pan Niedl psal snad o čemkoliv, vždy to bude čtivé.Krimithrillery zrovna nejsou mým oblíbeným žánrem,ale v tomhle případě mě to bavilo. Jasně, že Dabert je tak trochu Bond z Čech,ale proč by to mělo vadit? Nemůžeme mít svého ? :-)
Má to vtip, napětí a postavy, které nejsou nudné.Už se těším na další díl.