Monuli36

Velice poutavý a zároveň hrůzostrašný příběh.Já bych v této situaci asi nepřežila...Rozhodně stojí za to si tu knížku přečíst

Tak trochu scifi podle mě.Příběh nebyl špatný,ale místama mě dost nudila.Dočetla jsem ji spíše že zvědavosti než z nadšení.

Knížla se mi moc líbila.Napínavá a pěkně napsaná.Za mě mohu doporučit

Knížka se mi líbila :) Děj byl napínavý a četlo se to skoro samo :) Konec jsem čekala trochu jinak,ale jinak dávám palec nahoru :)

Po pár prvních kapitolách,jsem chtěla knížku odložit.Nakonec jsem se začetla a jsem ráda :) Zajímavej příběh a mě se líbil i styl psaní :) Doporučuji

Uf...Tak toto,byl největší masakr,který jsem kdy četla.Normální smrtelník,by toto dle mého nemohl ani přežít.Od knížky se mi nešlo odtrhnout a závěr mě moc dojal.

Knížka a celkově děj super.Jen Lottie mi byla silně nesympatická a věčně protivná :) Další díl,už nemám nějak potřebu číst

Určitě nemůžu říct,že je to nějaký trhák,ale vcelku se mi to i líbilo :) Jednoduchý styl psaní a nic náročného na přemýšlení :) :)

Autorku mám ráda,ale tohle je dle mě zatím nejhorší dílo které jsem od ní četla.Neříkám,že je to uplná tragédie,ale čekala jsem víc :)

Pohodová knížka.Na toto téma mám přečteno,spousta knih.Je to vše na jedno brdo,ale mě to baví :)

Opravdu hodně smutný osud....Knížku jsem přečetla během několika hodin.Nešla odložit

Musim říct,že od autorky už jsem četla lepší knížky.Tato nebyla špatná,ale nějak mě nudila.Spíš mě hodně překvapil závěr...Přečetla jsem ji spíš jen ze zvědavosti jak to dopadne

Úžasný příběh a skvěle napsáno.Od první stránky se mi nešlo odtrhnout :)

První třetinu jsem byla nadšená,ale pak jsem se v knížce začla ztrácet a přestala jsem chápat děj a postavy.Pak jsem se zase zorientovala a dočetla.Příběh super,ale nemuselo by to být tak moc překombinované.Jako celek,ale hodnotím pozitivně :)

Nemohla jsem knížku odložit.Doufám,že vyjde další díl.Doporučuji

Smutný příběh.Kniha mě moc bavila