Mooneylan komentáře u knih
Skvělá sbírka erotických povídek, která vás polechtá za očima :)
Třetí díl skvělé série Mezi řádky! Čím hlouběji se dostáváme do příběhu, tím poutavější a zajímavější se zdá být. Luxusní je pak také gamebook, který si můžete užít téměř na konci komiksu. Všemi palci pro! :)
Pokud jste stejně jako já napřed viděli film a poté četli knihu, budete nadšení! Film je úžasný, ale kniha vám dodá vše potřebné, abyste se ponořili do Jean-Baptistovi zvláštní mysli. Detaily vás pak donutí přečíst knihu jedním dechem.
Kdo jste se neprokousal prvním dílem, Informátor vás potěší! Konečně se vám rozkryje, co Tommy opravdu umí! Slibovaná magie příběhu tu začíná nabírat na obrátkách a žádná stránka vás nenechá chvilku v klidu :)
Erotická filosofie a vhled do erotického světa tak, jak jej neznáme (ale možná bychom si přáli poznat). Nádherné setkání se smyslnou sexualitou a jejím pojetím i na vyšší, než fyzické úrovni.
Idální pro děti už od školkového věku. Komiks Mimoni nemá text, takže děti si můžou prohlížet obrázky a skládat příběh. Pokud jako rodiče chcete dětem tento komiks "číst", je to idální vzdělávací pomůcka jak učit děti orientovat se v obrazovém příběhu. Palec nahoru i za zpracování, které je barevné a tradičně mimoní! :)
Pár zajímavých zvratů, ale konec je nejlepší! Btw, taky chcete nakopat Krásného prince rovnou do zadku? :D
Oproti prvnímu dílu je tohle o dost drsnější! Orwell v podání mýtických prasátek? Paráda! Jo a Zlatovláska, co spí s medvědem? Just wow...
Báječná detektivka! Využívá reálné historické informace, takže se i něco přiučíte. A kdo jste z Tábora tak v knize poznáte každou uličku. Přečtete jedním dechem! :)
Usagi je ronin, který se nechá najímat jako osobní strážce a komiks zachycuje jeho cesty. Skvěle je tu zachycená jeho samurajská čest i umění meče. Nemůžu se dočkat až přečtu celou sérii :)
Trosku narocnejsi cteni, jazyk je velice poeticky, nicmene je vse vystizeno tak, jak by vystizeno byti melo.
Luxusni cestopis! Nechapu, ze jsem tak dlouho meskala s prectenim!
Miluju tyhle kucharky! Rada podle nich varim pri maratonech nebo tematickych vecerech. Zaver GoT bude s timhle jidlem mnohem zajimavejsi
Nejlepší! Škoda, že je příběh tak kratičký, snesla bych klidně celou sérii.
Finále celé série. Neuvěřitelně se mi líbila část v zemi mrtvých, konec byl celkem emocionální ždímačka. Nicméně si myslím, že řešení konce mohlo být vymyšlené lépe a neustálé válčení mezi pochybnými stranami strhává pozornost někam do kšá. Škoda, že nevíme, co se stalo s Lyrou dál.
Úžasný příběh, který vrcholí až dalším dílem. Skvělá forma "přehazování" různých světů.
(SPOILER) Město spících lidí, co vypadají spíše jako zombie? Libo li zajímavý zvrat v příběhu? A to vše zabalené stužkou luxusní vazby? Tak směle do toho :)
"Lunapark! To bude pecka!" Taky vám to prolétlo hlavou? Následovalo ale zklamání. Čekala jsem horor, mrazení, napjetí, prostě Kinga! Ale četlo se to spíš jako pohádka. Achich ouvej