MOu598 komentáře u knih
Devět středně dlouhých povídek. Všechny svým způsobem hororové. Po přečtení druhé jsem knížku odložila, zvedal se mi žaludek. Později jsem se k ní vrátila a četla. Horor za hororem. Ale super vymyšlené a super napsané.
Útlá knížka o tom, jak je Anglie a Angličané jiní - a stejní jako mi.
Trochu zajímavých postřehů a informací. Ale pak knížka sklouzla do popisu osobního života autorky a zajímavost zmizela. Takže nic moc.
Pěkná knížka, i když podstata toho, co chtěla autorka říci, je na prních asi 50 stránkách. Ostatní stránky to jen dokumentují.
Knížka u mne navodila řadu otázek, určitě si budu víc všímat přírody.
Taková jednohubka. Od knížky/od autora jsem ale čekala víc. Zdálo se mi, že tu něco chybí - možná to byl autorův záměr. K tématu knížky se to nedopovězené hodí. Tak vlastně pěkná knížka.
Praštěný příběh. Stále jsem si říkala, proč to čtu? A četla jsem dál a dál. Takže mne to hodně moc bavilo. Proto super.
Citát: "Rozdíl mezi hloupostí a genialitou spočívá v tom, že genialita má své meze."
Pěkná miniknížečka, super napsáno. Zasloužila by si jiný název.
Na pozadí pohádkového příběhu autor rozvádí některé lidské vlastnosti, postoje, sny. Pěkné.
Dobře napsáno, takové dvě jednohubky k čaji/kávě. Druhá se mi líbila víc.
Pěkná detektivka, konec se mi nelíbil. Překvapivé pro mne bylo, že je zde veřejně deklarovaná nenávist a pohrdání černochy.
Knížku jsem ze své knihovny po přečtení poslala dál.
Útlá, pěkná knížka. Na důležité téma - nenechat po sobě nepořádek.
Knížka je chytrá, stručná, čtivá.
Moc hezká knížka, i vizuálně, i tématem i způsobem zpracování.
Ráda bych se víc inspirovala.
Moc se mi nelíbilo, i když autora mám ráda (líbily se mi skoro všechy jeho knihy pro mládež). Tady mi to připadalo zbytečně složitě napsané a čekala jsem nějaké rozuzelení/překvapení. Ale nic.
Dobře se čte, jde však o poněkud jednostranný pohled na věc.
Ale celkem dobré.
Knížka mé dcery, která problematiku studovala a v oboru pracuje.
Knížku jsem nečetla/nestudovala, považuji jí ale za dobrou a obor se mi vždy líbil.
Knížka mé dcery, která problematiku studovala a v oboru pracuje.
Neznám a neumím posoudit, zda by knížka nebyla pro někoho užitečná. A tak stojí vzadu v knihovně.
Většinu z 18 koled každý zná, v knížce jsou slova i noty, chybí akordy. Nádherné ilustrace, nádherný zpěvníček.
Líbí se mi jednoduché věty a krátká cvičení. Pěkné.
Mnoho receptů, tradiční jídla, pěkná kuchařka. Chybí rejstřík. Bídně svázaná knížka - lítají z ní listy.