namoki komentáře u knih
Dalsi dil vyborne serie Temna vez. To se neda komentovat, to se musi proste cist!
Spolecne s Temnou vezi moje zatim nejoblibenejsi knizka. Jak se mi Kinga uz parkrat stalo, bylo mi lito, ze je konec :-) Moc doporucuji
Musim rict, prvni jsem videla vyborny film s J.Nicholsenem a moc jsem uz nechtela cist. Ale sla jsem do toho a vubec nelituji, skvele napsano!
Tak tahle knizka me mile prekvapila. Zacatek takovy lehky, pozvolny a pak se hezky rozjel. Klasik King zase nezklamal, nektere momenty jsem mela zive pred ocima :-)
Tuhle knizku jsem cetla az po Temne vezi a hodne mile me prekvapilo, jak s ni souvisi. Stejne jako nektere dalsi Kingovky. Cetla se moc dobre a i pres klasicke, ohrane upirske tema, me moc bavila
Dobre napsany pribeh a jeden z mala, kde jsem se tesila, jak to nekdo uz konecne hlavnimu hrdinovi nanda :-) Druhy pribeh - Telo, me osobne moc nezaujal. King napsal mnoho lepsich, tento radim k prumeru.
Vyborna knizka, pribeh byl psany jako vzdycky zajimave a byl propracovany. Jen toho nabozenskeho motivu se mohl King vyvarovat a nechat na kazdem, co si vybere :-) Jinak nemam co vytknout
Naprosto skvela knizka, moc zajimave popsane vztahy mezi zajatci a jednotlive postavy va proste chytnou a uz nepusti... Mimochodem take moc dobre zpracovane divadelne s panem Hanicincem.
Klasika, skoro povinnost si precist :-) Opravdu doporucuji,je to moc ctive a poucne
Jedna z mala knizek, ktera se mi vubec necetla dobre. Stalo me to dost sil a stejne jsem ji nedocetla, coz se mi snad jeste nestalo. Nevim, na me prilis rozvlacne, popisne...
Ne zrovna povzbudive cteni, ale rozhodne stoji za precteni!
Vyborna knizka, precetla jsem ji jednim dechem a musim rict, ze film (i kdyz vyborny) se ji proste v zadnem pripade nevyrovna.
Zajimava knizka, dobre napsana a vyborne popisuje zivot bile divky mezi indiany v pralese v naprosto primitivnich podminkach a vztazich. Musim rict, ze kmenove souziti a vecne bojuvky a zrady a manipulace proste ukazuji, z lide jsou vsude stejni. Na konci knihy jsem mela indianu docela plne zuby, hlavne tech jejich vztahu k zenam a detem. Jsem moc rada, ze jsem ji cetla :-)
Hezky a zajimave napsano, ale celou knizkou se s vami tahne pocit, ze to nedopadne dobre a hrdinovi drzite palce az do uplneho konce. Neni to prave optimisticke cteni....