Nevimm komentáře u knih
Člověk z toho má hlavu jak meloun už jen po pár stránkách. Prostě matematika jako náboženství :) 5/5
Přišlo mě to dost o ničem, ale špatně se to nečetlo. dodatek: Viděl jsem film 2049 a změnil jsem hodnocení ze 3-4*, i když tohle je hlavně předloha k prvnímu dílu.
My first book in English language...I saw movie first than book. 5/5
Je libo sexy čuničici :). Hlavně, aby si to čuník nerozdával s jelenem. Jinak vláda zakročí. Bu Bu Bu
Superman. Páteř. Laso. Řemdih. Už jen za tohle 4/5 ,ale celkově 5/5, protože je to dobře temné.
Příběhově nic nového, ale....Conan
Myslíte, že snad nevím, že jsem pouhým pěšákem - figurkou, s níž je pohybováno po šachovnici? Bohové světla i temnoty mě dnes chtěli mít zde a já je za to nenávidím a proklínám! K čertu s nimi! Nebojím se Boha ani Ďábla, protože tak mě stvořili! Již nejsem pěšákem - jsem Netvorem a nemám strach ani ze smrti, protože i ji jsem díky nim překonal a sám ji rozsévám.
6 údů vs. 4 údy vs. mnoho údů. Současná sci-fi s perfektním oldschool nádechem 4/5
Jsem vocas na matematiku, takže jsem v některých oblastech tápal. A také nutno dodat, že klasická hudba není můj cup of team, ale určitě mě kniha obohatila a bylo zajímavé číst příběhy lidí a vědců kteří se mýlili v hudbě i v matice, jak se měnilo ladění a další problémy spojené s hudbou a matikou.
Shrnuto: Hudba je harmonický chaos který má matematický řád.
Paráda. Tuplovaná. S luxusním smyslem pro humor, i když občas malinko černým. Ale co čekat od komiksu o diktátorovi.
Někdy až moc květnatě vydřené na kost, ale jinak hodně dobrý román, o tam jak jsme ty cikány ,,přetvořili", respektive chtěli přetvořit.
To je tak, když druhému závidíte mládí až v tom vidíte krásu a lehké pobláznění smyslů. Myšlenka dobrá, ale prostředí umění mě nesedí hlavně o něm vím úplný prd, takže jsem se v tom ztrácel, ale chápu proč tam je. A taky mě autorův styl psaní a vyprávění neseděl . Jeho přímá řeč je jak z kulometu :)
Snad bude film lepší. Nebavilo. Prostě jsem tomu světu nevěřil.