NicaCola NicaCola komentáře u knih

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Jedna ze skvělých thriller sérii, se kterou se mi těžko loučí. Jude jsem si oblíbila hned od prvního dílu, stejně tak i Uriaha. Tento příběh budu mít v hlavě hodně dlouho... jako mámu dvou dětí mě neuvěřitelně děsí, že se toto opravdu ve světě může dít a děje...:(

03.06.2023 5 z 5

Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Nejlepší kniha této série! Já nemohla přestat číst... strašně se mi líbilo, jak bylo vše zamotané, ale přitom se čtenář neztrácí a jen očekává, jak to asi dopadne. Doopravdy, nejlepší díl!!!

22.05.2023 5 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Opět Carter nezklamal. Opět jízda. Opět brilantní.

04.12.2020 5 z 5

Sucho Sucho Neal Shusterman

Jelikož jsem od autora četla Smrtku, Nimbus i Bez šance, tak jsem se na knihu Sucho strašně těšila a... Samozřejmě mě nezklamala! Přišlo mi, jako bych tam byla. Přímo v příběhu hned vedle Alyssi, jejího bratra, Henryho, Keltona a Jacqui. Jako bych s nima prožívala celé jejich trápení nad tím, že světu došla voda.
Naprosto brilantní.... Člověka to opravdu donutí zamyslet se nad tím, co by dělal, kdyby....

25.12.2019 5 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Proč může dát jenom pět hvězdiček? Chci dát víc! :D
Když mi kniha dorazila, lekla jsem se, kolik má stránek. Začala jsem číst v pátek odpoledne a teď je pondělí ráno a já se smutným výrazem v očích koukám, že jsem nakonci a další stránky nikde!! :(
Rozhodně se jedná o jednu z mých neojblíbenějších sérií a už se nemůžu dočkat dalšího dílu:) DOPORUČUJU!!!

10.04.2017 5 z 5

Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

Na knihu jsem se hodně těšila a nezklamala mě. Příběh se četl rychle, líbily se mi slovní přestřelky mezi Serou a Nyktosem.

Už první kapitola se mi zamlouvala...říkala jsem si: tak a teď si hlavní hrdinku odvede sexy Prvotní a... Bum! Všechno úplně jinak :-D A musím říct, že poslední kapitola mi taky vyrazila dech... těším se na další díl:)

24.11.2023 5 z 5

Bílé kosti Bílé kosti Graham Masterton

Pro tentokrát jsem moc ráda, že jsem neposlechla komentáře pode mnou, neboť jsem byla z knihy opravdu nadšená. Byla mi velice sympatická hlavní komisařka Kate, absolutně jsem až do samého konce netušila, kdo je vrah. Rozhodně doporučuji přečíst a já se určitě pustím do dalších dílů :)

02.09.2023 5 z 5

Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Kniha byla příjemná oddychovka:))

10.04.2022 4 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Oddechovka, od které jsem čekala přesně to, co jsem dostala :)

13.01.2021 4 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Kniha se mi velice dobře četla, i jsem se chvílemi fakt upřímně nasmála. Mám ráda tento styl humoru. Ale myslím, že úplně poslední kapitola (epilog) mohla být vynechaná. Každopádně už se těším na film, který prý bude dle slov samotného autora, ještě lepší než kniha :)

16.10.2020 4 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Poprvé se mi stalo, že jsem uhádla asi v polovině knihy vraha... Teda, tak na půl... :-D :-D Opět super příběh, klobouk dolů ????

13.07.2020 5 z 5

Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Pecka! Prostě... Pecka!
Doufám, že další díl bude brzy ;-) a rozhodně se těším na film!

22.05.2019 5 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Do knihy jsem se pustila především proto, že jsem o ní hodně slyšela a četla. Přiznám se, že moc nečtu knihy českých spisovatelů...no ale jsem ráda, že jsem udělala změnu a knihu jsem si přečetla. Nějak moc jsem se nikde nepídila, o čem kniha vlastně je, takže jsem byla opravdu překvapená! A super...od poloviny jsem se nemohla odtrhnout...

29.08.2018 5 z 5

Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

Známé rčení: "To je jasný, vrahem je zahradník!"
No, tak mě to teda jasný nebylo! Celou knížku jsem nepředpokládala, že vrahem je "zahradník"! :D Ale díky tomu jsem si děj knihy nádherně užívala:) Naprostá pecka! Rozhodně bych uvítala i film!:)

15.11.2017 5 z 5

Jednou ano, dvakrát ne Jednou ano, dvakrát ne Cylin Busby

Jedním slovem? Wauuuu! Dvěma slovy? No teda! Třemi slovy? Tak to čučím... a čtyřmi slovy? To už je konec?!?!
Kniha byla prostě... úžasná! Vážně, vážně doporučuji :)

18.09.2014 5 z 5

Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

Rozhodně se jedná o jednu z nejlepších knižních sérii, kterou jsem za poslední dobu četla.

"Vždy řekni, co máš na srdci a nikdy se neomlouvej za to, co cítíš!"

26.09.2024 5 z 5

Zmiz, dokud můžeš Zmiz, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Opět super díl se sympatickou agentkou FBI Laurel a jejím parťákem Huckem. Tahle dvojka mě strašně baví, líbí se mi, jak moc si navzájem důvěřují, i když vlastně netuší, jak na tom jejich vztah je. Oproti prvnímu dílu se zde více řešily vraždy než jejich vztah, což mi vyhovovalo. Líbily se mi kapitoly, které byly vyprávěny očima vraha (kterého jsem mimochodem samozřejmě opět NEuhodla :-D).
Jediný, kdo se mi fakt nelíbí a nejsem asi jediná, je šílená Abigail. Tahle ženská měla zemřít už v prvním díle :-D Těším se na další díl:)

26.03.2024 4 z 5

Strážci brány Strážci brány Jan Urban

Po dlouhé jsem sáhla opět do českých knižních vod a musím říct, že strašně nutně potřebuji další díl. Takový konec autor udělal zajisté schválně! :-D Kniha se četla rychle, moc jsem si oblíbila všechny hlavní postavy, ale jednu hvězdičku musím ubrat...toho sarkasmu v knize bylo až moc! To, že byl sakrastický Vyvyan, oukej. Ale že sarkasmem oplývá skoro každá postava v knize? To už bylo trošku moc :)

21.11.2022 4 z 5

Miluj mě kdekoli Miluj mě kdekoli Jennifer Probst

Ubírám jednu hvězdičku za zdloooouhavý děj. Příběh by se dal zkrátit klidně na polovinu a neubralo by mu to na kráse. Ale jinak série Stavitelé rozhodně patří mezi mé oblíbené, doporučuji přečíst:)

09.11.2022 4 z 5

Jana Seymourová: Laskavá královna Jana Seymourová: Laskavá královna Alison Weir

Já kdybych mohla dát deset hvězdiček, tak i to by bylo málo. Ano. Až tak moc jsem si tuhle sérii zamilovala...a to jsem Tudorovce předtím vůbec neznala. Teď jsem skoro profík na tuhle dobu :-D Opět muzu jen a jen doporučit ! ! !

21.03.2022 5 z 5