Nicole_picole

Nelíbilo se mi. Kniha mě ale upoutala svým závěrem a proto je zřejmě tak vysoce ceněna. V koncentračním táboře byl řád, každý věděl, co má přesně dělat...co má člověk ale dělat na svobodě, kde žádný takový řád není a může si dělat co chce..

Zase úplně jiný pohled. Autor - velitel z Osvětimi je přesvědčen, že vlastně nedělal nic špatného, že to bylo v pořádku. Šokující.

O skládání života jedné židovské holčičky. Strašné smutné, protože nepřežila.

Život malé holčičky v terezínském ghettu, která neví, že se vlastně jedná o ghetto. Hezké a zároveň smutné.

Dost překvapivý život známé biatlonistky. Dost negativně to změnilo můj pohled na ní. Nikdo nepopírá její jedinečnost v daném sportu, ale jako člověk je dost labilní..

Vynikající dílo. Člověka až mrazí, protože se nejedná o žádnou trapnou fikci.

Popis života v 90. letech. Pro někoho, kdo to zažil, je tato kniha totálně nezajímavá a ztráta času. Není napsaná ani nijak zajímavě nebo humorně.

To jako vážně někdo napíše takový brak a vydá ho? Ani vtipné mi to nepřišlo...

Dokonalá kniha. Věřila jsem jí každé slovo. Stojí za přečtení.

Dost dobrý popis života v ruském gulagu. Navíc to byl popis jednoho dne a přesto to stálo za to.

Pro mě nejhorší víkend s touto knihou. Proboha proč je tak oblíbená?

Jedna z nejhorších knih, co jsem kdy četla. Její popularitu naprosto nechápu. Úplně o ničem, bylo utrpení ji dočíst.