Nikychlupova

Kniha se velmi dobře četla, nasmála jsem se.

Velmi citlivý a krásný příběh, propojený generací, lehce se četl. Super oddechové čtení na léto.

Stejné napínavé čtení jako u první knihy. Mohu jen doporučit. Vrhám se na třetí díl.

Kniha rozhodně v tom, že vám nedá spát. Poutavá, zajímavá, překvapující. Jen bych uvítala méně vulgárních slov - hůř se mi to četlo, ale chápu, že k příběhu a prostředí se to hodilo.

Kniha mě nebavila, netěšila jsem se na pokračování ve čtení, ani se dobře nečetla. Nedoporučují.

Úžasná, strhující kniha od začátku do konce. Rozhodně doporučují.

Kniha se četla hladce. Vyprávění z léčebny mě bavilo, místy humorné, jindy smutné.

Knížka se mi velmi líbila, dobře se četla. Pasáže o japonsku zajímavé. Denise jsem záviděla její odvahu zůstat v jiné zemi i přes nepříliš dobrý začátek a zamilovat si to tam.

Knižka hezká, dobře se četla. Ale konec byl na mě moc rychlý a nečekaný.

Velmi zábavné čtení, které vás láká k dobrodružství. Velmi jsem se nasmála. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

Příběh se četl rychle a dobře. Zápletka se mi líbila. Ale ten konec byl moc rychlý a nepochopila jsem. Dávám tři hvězdičky.

Nevím. Nevím, jaké mám pocity po přečtení knihy. Film jsem neviděla. Ale asi nikdy nezapomenu na příběh chlapečka a jeho vedoucího. Takové věci se nemají dít.

Kniha na mě působila trochu depresivně. Ty pasáže z Moničíného dětství. Ale kniha se četla dobře. Ale bylo to něco jiného, trochu zvláštní. Nevěděla jsem, co je pravda a co ne. A ten konec a vlastně ani co bylo předtím jsem nečekala. Dávám tři hvězdičky.

Ze začátku jsem nevěděla, jestli se mi příběh bude líbit a jestli tomu budu rozumět. Knihu jsem poprvé po pěti stránkách odložila, vrátila jsem se k ni po několika dnech. Uchvátila mě tak, že jsem jí nedokázala odložit. Dávám pět hvězdiček. A doporučují.

Stejně dobrá, akční a napínavá jako první díl. Dávám pět hvězdiček. Doporučují.

Kniha byla taková nějaká. No, čekala jsem víc. Nic vám to nedá. Dávám dvě hvězdičky.

(SPOILER) Bylo to moc povedené, super příběh, který se mi moc líbil, stejně jako kniha oba na konci zemřou. Trošku mě zklamal ten konec, ale nevadí. Doporučují a dávám pět hvězdiček.