Ninde komentáře u knih
Ta to kniha mi připomínala příběh Ona
od: Carey Heywood , až do té doby než zemřel Kylei. Pak už mi to nabízelo jiní a úžasní příběh který jsem si zamilovala,těším se na druhý díl a doufám že autorka na mě sešle další úžasní román.
Hodně dobrý díl,Elide a Locan mě velmi překvapily vůbec jsem to nečekala.A ten konec jsem skoro obrečela ,potřebují další díl jinak to nejde.
Tahle kniha se mi moc líbila.Už se těším až se pustím do druhého dílu:-).
Vůbec jsem se nemohla odtrhnou,strašně jsem se nasmála opravdu doporučuji
Úžasná fantasy četba. Napínavé, zábavné, dobrodružné.
Prostě božííííí:)
Kniha mě nadchla, i když jsem to vůbec nečekala. Oblíbila jsem si hlavní hrdinku Americu a Maxona. Doporučuji k přečtení.
Boží, dobrodružné, nečekané, magické a dokonalé, jinak tuhle knihu nejde popsat něž těmi to slovy.
Vidět někde k prodeji kočkoveverčáka, tak okamžitě beru.
Nicméně téhle knize nemohu nic vytknout,bavila mě od začátku až do konce.Miluji tuhle sérii :) je to prostě bomba.
Boží boží mega boží, četlo se to samo .Autorka by mohla udělat nějaký dodatkoví díl o dvojčatech.
Super pokračování, které mě neskutečně bavilo.Obě části se mi líbily a těším se na další díl.
Úžasná kniha která mě bavila a úplně pohltila.Hned se vrhám na třetí díl.
Co k tomu víc napsat? Bavilo mě to, dobře se to četlo.Děj byl zajímavý a odpočinkový.Těším se na druhý díl.
Ze začátku jsem měla problém se do této knihy začíst.V některých částech jsem si to musela přečíst ještě jednou,abych to pochopila.Ke konci mě to už více bavilo a jsem i zvědavá,jak se to vyvine v druhým díle.
Úžasné nemám slov.Honem se pustím do druhého dílu,doufám že mi přinese boží pokračování.