Noisette73 komentáře u knih
Tuhle jsem dočetla silou vůle, mnoho počtů a sázkaření, koho zajímá tato problematika bude ve svém živlu, ale koně jsou tu jen jako jména na sázkových lístcích, takže u mě žádné nadšení.
Opět nádherná obálka i příběh, který byl sice kýčovitý, ale romantický a krásně hřejivý i atmosférický. Jiskra přeskočila lásku jsem hrdinům věřila i rodinné tajemstvi tam bylo. Jen mě mrzelo, že se i dnes rozpadají rodiny i kvůli takovým věcem, které jsou zmíněny v knize, což je šílené a moc mě to mrzelo.
Hezké a jemné vyprávění o tom jak se lze zamilovat, pomalu, postupně a vlastně krásněji než když je v tom přemíra vášně.
To se tak špatně četlo, že jsem to musela odložit, příběh by mě bavil, ale to se nedalo.
Fantastická, měla jsem ji půjčenou a co nejdříve ji koupím.
To bylo zase tak krásné! Tuhle sérii naprosto zbožňuji a vytáhla mě ze čtenářské krize. Má to vše, napětí, tragédii, zradu, krásu a lásku, přátelství. Opravdu doporučuji, je to sice malinko přitažené za vlasy, ale přesto nadčasové, ani minutu se nenudíte, otevírá to plno témat a důležitých. Děkuji. Už se moc těším na další díl, snad bude! Jo, a film by z toho byl famózní.
Zajímavostí o Itálii byly fajn, ale jen některé, protože místy připomínalo učebnici dějepisu a to hodně suchopárnou, ale příběh Veroniky mě nezaujal, bohužel.
Tohle bylo sladké, lesklé, hodně sladké, všude Santové, soby, cukrové hůlky, sladkosti, světýlka, věnce, stromy, ozdoby, perníčky a... láska, ale krásná a mě to vánočně nabudilo, jo a tu nákupní mánii vánočních dekorací mám taky!
Tyto knihy běžně úplně zbožňuji, ale teď to bylo takové vlažné, mrzí mě to, ale co se dá dělat, je to zřejmě i tím, jak dlouho jsem knihu četla a nemohla jsem se zkrátka začíst. Přesto v sérii určitě budu pokračovat a jsem zvědavá na všechno co ještě přijde. Jo, a jestli to skončí jak si myslím, budu šťastná jako blecha. Paní Conradiová mi neskutečně lezla krkem, to Vám teda povím, vím, že si v životě prošla peklem, to ji, ale neomlouvá.
Taktéž nedočteno a taktéž je mi to líto. Jsem zvyklá na hodně krve i odborností, ale tady bylo těch tělních tekutin nějak moc. Asi jsem nějak přecitlivělá.
Nebavila, asi to bylo tím učitelských prostředím a tím, že hlavní hrdinka byla učitelka a bylo to cítit. Řeknu to takto, pokoušela jsem se studovat pedagogickou fakultu, i kvůli kolektivu jsem to vydržela necelý rok. Taková slepičárna a taková koncentrace nenávisti,rivality a falše na jednom místě... už nikdy více. Táhlo se to knihou jako červená niť a díky tomu žádná pohoda to nebyla.
Nebylo to pro mě zase nic tak skvělého, špatně se to četlo a příběh mě nebavil.