Noisette73 komentáře u knih
Opět nádherná obálka i příběh, který byl sice kýčovitý, ale romantický a krásně hřejivý i atmosférický. Jiskra přeskočila lásku jsem hrdinům věřila i rodinné tajemstvi tam bylo. Jen mě mrzelo, že se i dnes rozpadají rodiny i kvůli takovým věcem, které jsou zmíněny v knize, což je šílené a moc mě to mrzelo.
Moc hezké čtení o rodině a jejích různorodých potřebách a o hodnotách na které se dnes zapomíná.
Hezké a jemné vyprávění o tom jak se lze zamilovat, pomalu, postupně a vlastně krásněji než když je v tom přemíra vášně.
Já už ani nevím co bych o této knize napsala a to je známka, že se to nepovedlo.
Docela fajn čtení, ale kdybych počítala kolikrát je tam zmíněno slovo kurfiřt nedopočetla bych se. A hodně, hodně politiky. Počítám, že druhý díl bude, lepší.
To bylo zase tak krásné! Tuhle sérii naprosto zbožňuji a vytáhla mě ze čtenářské krize. Má to vše, napětí, tragédii, zradu, krásu a lásku, přátelství. Opravdu doporučuji, je to sice malinko přitažené za vlasy, ale přesto nadčasové, ani minutu se nenudíte, otevírá to plno témat a důležitých. Děkuji. Už se moc těším na další díl, snad bude! Jo, a film by z toho byl famózní.
Zajímavostí o Itálii byly fajn, ale jen některé, protože místy připomínalo učebnici dějepisu a to hodně suchopárnou, ale příběh Veroniky mě nezaujal, bohužel.
Tohle bylo sladké, lesklé, hodně sladké, všude Santové, soby, cukrové hůlky, sladkosti, světýlka, věnce, stromy, ozdoby, perníčky a... láska, ale krásná a mě to vánočně nabudilo, jo a tu nákupní mánii vánočních dekorací mám taky!
(SPOILER) Nedočteno, poslední dobou nemám štěstí. A to, že ženská nechá dítě chlapovi a k tomu takovým způsobem, jako, ahoj, tohle je tvoje dítě, já ho nechci, za chvili se frčím vdát do Anglie, tak si ho tu nech, ať mi nepřekáží, to bylo moc i na mě.
Tyto knihy běžně úplně zbožňuji, ale teď to bylo takové vlažné, mrzí mě to, ale co se dá dělat, je to zřejmě i tím, jak dlouho jsem knihu četla a nemohla jsem se zkrátka začíst. Přesto v sérii určitě budu pokračovat a jsem zvědavá na všechno co ještě přijde. Jo, a jestli to skončí jak si myslím, budu šťastná jako blecha. Paní Conradiová mi neskutečně lezla krkem, to Vám teda povím, vím, že si v životě prošla peklem, to ji, ale neomlouvá.
Toto určitě ne - plytké, až na půdu.
Taktéž nedočteno a taktéž je mi to líto. Jsem zvyklá na hodně krve i odborností, ale tady bylo těch tělních tekutin nějak moc. Asi jsem nějak přecitlivělá.
To se tak špatně četlo, že jsem to musela odložit, příběh by mě bavil, ale to se nedalo.
To bylo krásné, fakt se mi to líbilo a obálky jsou krásné. Tyto příběhy budu milovat stejně jako ty Julie Caplin.
Nebavila, asi to bylo tím učitelských prostředím a tím, že hlavní hrdinka byla učitelka a bylo to cítit. Řeknu to takto, pokoušela jsem se studovat pedagogickou fakultu, i kvůli kolektivu jsem to vydržela necelý rok. Taková slepičárna a taková koncentrace nenávisti,rivality a falše na jednom místě... už nikdy více. Táhlo se to knihou jako červená niť a díky tomu žádná pohoda to nebyla.
Super početní, ne až tak vánoční, jako spíš psychologický román, přesto to bylo krásné a emotivní, pohodové. Mám novou oblíbenou autorkou. A ta romantická linka. A ještě hezčí obálka.
Nebylo to pro mě zase nic tak skvělého, špatně se to četlo a příběh mě nebavil.