olivie303 komentáře u knih
Knihy s Marií Výrovou se mi tolik nelínily, jako film. Herecké obsazení a dobrý scénař dodaly seriálu tempo, zajímavý švih a napětí.
Dvojka se mi líbila ještě víc.
Bylo to napínavě, dobře se to četlo.
Doporučuji autorku.
Hezký příběh k zamyšlení, krásná obálka, přečteno za jedno odpoledne u kávy. A opět doppručení.
Moje oblibena serie se sympatickou hlavni postavou Gamachem je prozatim u konce. Pohodove detektivky, jako kanadske Vrazdy v Midsommeru.
Zajimava jednohubka, obsahujici pritom vic polozenych i tichych otazek, nez kterykoliv jiny obsahly roman.
Moje guilty pleasures.
Autorka psát umí. Sebejistě odvypráví zsjímavy příběh, do kterého se lehko začtete a jste na konci ani nevíte jak.
Pan Třeštík píše hezky, výstižně, lapidárně.
Myslím, že by se výborně uživil i jako spisovatel.
Dočkáme se brzy další povedené jednohubky?
Za mě asi nejlepší díl a napsáno tak, že jsem to před sebou viděla jako ve filmu. Skvělé. Skvělé. Skvělé.
Povedený thriller. Ničím si nemůžete být jisti až do samého konce.
Výborný psychothriller. Až do konce nevíte, netušíte, jen tápete a čtete bez přestání.
Kniha měla skvělou atmosféru a přenesla na mě celou škálu pocitů.
A ten konec?
Toto byla tak úžasná kniha. Jedním slovem - radost.
Těším se už na další knihu autorky.
Moc hezky napsana kniha meho oblibeneho autora. Zase jina poloha, ale zase skvele.
Krasne pohlazeni po dusi. Muzu si v knize listovat denne.
Dobrá severská série vzestupné kvality. Snad se dočkáme ještě dalších dílů.
Kapitán Exner, klasika českých detektivek. Hezky se to četlo, děj příjemně ubíhal.
Razovitá detektivka, razovité postavy. Díl od dílu lepší a major Saran by měl být na každém oddělení. Zapamatovatelný hlavní hrdina! Těším se na další díl této povedené série.