Ondra_P Ondra_P komentáře u knih

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Po letech od shlédnutí filmů doháním Harryho i v knižní podobě. I druhý díl vynikající, snad ještě o chlup lepší jako ten první.

15.08.2023 5 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Jako u všech Bryndzových knížek i tady musím hodnotit jen pozitivně. Jsem rád, že se vrátila série s Erikou.

01.01.2023 5 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Dojemný příběh, ve kterém si mrzutý Ove postupem času získal moje sympatie.

27.02.2021 5 z 5

Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Mlha nad Shadow Sands je další vynikající knihou Roberta Bryndzy. Bavila mě ještě víc než Kanibal z Nine Elms. Doporučuji.

19.01.2021 5 z 5

Ústav Ústav Stephen King

Skvěle napsaná kniha, která nenudí a nutí k zamyšlení, které zlo je lepší. Moc se mi líbila a rozhodně doporučuji.

29.10.2020 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Příjemné čtení, odehrávající se v dlouhém časovém období napříč generacemi rodu Mánesů. Hotýlek, který rodina vlastní, je jedinou jistotou v dobách dobrých i těch zlých.

25.10.2019 4 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Od knihy jsem měl větší očekávání vzhledem ke spoustě pozitivních recenzí.

08.12.2023 3 z 5

Odbočka v lesích Odbočka v lesích Kateřina Karolová

Vynikající! Tak rychle jsem ještě žádnou knihu nepřečetl. Napínavý příběh se skvělou atmosférou, kterému dodávají spád krátké kapitoly. Komu se líbila Trhlina, ten by určitě neměl minout i tuhle knihu.

26.03.2022 5 z 5

Misery Misery Stephen King

Tak jako tu zmiňují ostatní, měl jsem problém se do knihy začíst. Ovšem jakmile se tak stalo, tak jsem naopak nemohl přestat číst. Rozhodně stojí za přečtení a za nedlouho si zajisté přečtu některou další kingovku.

04.05.2023 4 z 5

Andílek Andílek Lucinda Berry

I když už z anotace je jasné, o čem celý příběh je a jakým směrem se bude vyvíjet, přesto bylo jeho čtení napínavé. Kniha se četla jedním dechem a to především díky střídání pohledu rodičů a taky proto, že všechny situace jsou lehce uvěřitelné.

25.11.2021 5 z 5

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Třetí kniha od Darcy Coates a zatím rozhodně nejlepší. Takhle si představuji kvalitní horor ze strašidelného domu. Doporučuji.

26.08.2020 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

I pátý díl série s Erikou Fosterovou stojí za to. Příběh výborný, čtení hezky odsýpalo. Musím říct, že mě víc bavily pasáže zaměřené na pachatele. Určitě doporučuji.

15.06.2020 5 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Výborná kniha, ale nic jiného jsem ani od Roberta Bryndzy nečekal. Příběh mě bavil a jeho čtení příjemně uteklo. Doporučuji.

19.05.2020 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Kniha se mi líbila a dobře se četla. Strach ve mně na rozdíl od některých nevzbuzovala, ale v napětí jsem byl po celou dobu čtení, protože jsem potřeboval vědět jak to celé dopadlo. Kdyby to šlo, dám 4,5 hvězdičky, ale nejde to, 4 by byly málo, takže dávám 5 :-)

27.01.2020 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Byl to můj první knižní horor, takže nemám s čím srovnávat. Každopádně jsem byl s knihou velice spokojený. Četla se mi velmi dobře, kapitoly jsou krátké a v každé se něco zajímavého událo, tím pádem jsem se nikdy nenudil a těšil jsem se na další kapitolu. Příběh nebyl nějak extra strašidelný, ale přitom mě držel celou dobu v napětí. Za mě spokojenost a určitě si přečtu i druhou knihu od téhle spisovatelky.

19.01.2020 5 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Já byl s touhle knihou velmi spokojený. Z příběhů dvou postav se postupně stal jeden a můj odhad jak to vše bylo se na konci potvrdil. V knize nevystupuje mnoho postav, takže se v ději v pohodě orientuje. Líbil se mi i skvělý popis míst kde se děj odehrává, takže jsem se snadno vžil do příběhu. Za mě tedy výborná kniha.

12.12.2019 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Můj první thriller, díky téhle knize jsem přišel na to, že právě thrillery budou žánr, který budu vyhledávat. Kniha má vše co by měla mít, napětí, zvraty a překvapivý závěr.

14.04.2019 5 z 5

Host Host B. A. Paris (p)

Svižný thriller s překvapivým koncem. Za mě dobrý.

29.06.2024 4 z 5

Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Opět velice silný příběh, ovšem nepohltil mě tak, jako ostatní autorčiny knihy.

21.02.2024 4 z 5

Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Samostatný thriller od Roberta Bryndzy mě nenadchnul tak, jako série s Erikou a Kate. Každopádně nelituji toho, že jsem ho přečetl.

20.01.2024 4 z 5