oresvo komentáře u knih
Precteno na jeden zátah, kniha je napinava, romantická a pobaví.
Velmi pekne napsáno a přeloženo.
Třetí a stejne dobra, jen jsem občas nechapala myšlenkové pochody Jimma, ale i tak se mi to moc líbilo, dokonce jsem se i nahlas musela smát .
Druhy díl , libil se mi, bavil mě i příběh a je super když v knížce je zmínka o lidech z předchozího dílu .
Mal mě bavil hned od začátku, takový komik , tykvička mi byla hodně sympatická. Sice mu hodně rychle odpustila ale ona asi taková proste je ????.
Jedním slovem DOKONALOST!
Tohle byla jízda. Zatím nejlepší fantasy co jsem četla. Romantika, humor, napětí. I když ho bylo málo.
Hltala jsem to stránku za stránkou.
A ti okřídlení nabušenci? Bože ano.
Autorka dokázala napsat úžasnou knihu.
K. Je generál, s křídly , bez emocí dokud nepotká ji. Andy je člověk, s malým tajemstvím.
Když se po 7 letech opět setkají jsou svázáni do konce svých životů.
Doporučuji všem co milují romantiku, sex , fantasy a humor.
Popravdě jsem čekala trochu víc napětí, mafiánské akce.
Avery mi přišla strašně ustrašená a pak jako když přepne. I když má k dobru, že mu hned nedala.
Jacob mi byl sympatický, sice měl malinko úchytné choutky ale i tak byl fajn.
Bavil mě i Carter. Doufám, že se dočkáme i jeho příběhu.
Tenhle díl mi přišel jako úvod k dalším knihám .
A mě se to libilo. Takové milé čtení na léto. Oddych u bazénu . Žádna velká akce se tam neodehrává ale neurazí. Takové spíš milé.
Dylan je zlatičko. Takový medvídek i když je to pořádnej chlap . Hayley to měla těžký. Ze začátku mě štvalo proč nekopla Luka do zadku už dřív. Chápala jsem její obavy.
Nejvíc mě štvala Dylanova máma. Takové jednání bych nevydejchala.
Každopádně kdo se chce jen pobavit tak tady dostane co očekává.
Jako nebylo to špatný, ale něco mi tam chybělo. Možná větší erotické jiskření. Možná nějaká hlubší zápletka . Má to vtipné pasáže, čtivě napsané, takové milé. Trochu až nereálné.
Spíš pohádka pro náctileté.
Kniha se mi moc líbila. Mafie bez příkras, život za zdmi .
Nico se ze začátku tváří lhostejně, ale stejně Elenu chce.
Elena na první pohled odsuzuje Nica ale vlastně se pere s tím , že se ji líbí snoubenec sestry.
Sice zde není nijak velký zvrat či zápletka , tajemství, ale příběhu to vůbec neškodilo. Kniha jako taková se četla velmi dobře .
Tak tohle byla jízda. Kniha se četla jedním dechem. Pro někoho to bude trochu kontroverzní, možná násilné. Ale dle mého to mělo šťávu.
Troy není mafián, ale uklízeč.
Sparrow ( zrzka ) je obyčejná holka bez mámi a tátou opilcem.
Ze začátku byla plachá, ale postupně vytahovala drápky.
Celkem to mělo vše. Zapletku, tajemství, erotiku, vtip a dobrý konec.
Tak jo, začnu postupně.
Začátek mi přišel malinko nudný. Aspoň co se týče minulosti , ale pak se to rozjelo a četla jsem jedním dechem.
Ari byla vždy skvělá, Niky byl trochu zvláštní ale chapala jsem ho.
Měl vlastně nakonec štěstí na přátele.
Určitě doporučím všem co mají rádi romantiku, pohledy od obou aktérů i prolnutí minulosti a současnosti.
Druhý díl se mi libil snad ještě víc jak první.
Izzy a Will jsou super dvojka. Humor mezi nimi byl osvěžující , nebylo tam moc klišé, ani omáčky okolo.
Taková romantika když chce člověk vypustit starosti běžného dne.
(SPOILER) Na 5* to nebylo.
Příběh byl skvělý, i když mi vadila ta omáčka okolo v první polovině knížky než se k něčemu dostali.
Vadilo mi chování rodiny a celého města k Nessy jen proto, že otěhotněla na střední.
Doktor ze začátku taky nebyl bůh ví jak sympatický.
Ale jak se to postupně rozjelo tak to byla zábava.
Konec jsem se užila nejvíc.
Nejlepší byl Bear. Tohle je zlatý kluk.
Kdo má rád pěkný milý příběh s trochou humoru a romantiky, dostane co očekává.
Kniha se četla velmi dobře . Přišla mi taková milá.
Děj pěkně plynul.
On si sice myslel jaký není bastard, ale v hlouby duše to byl dobrý člověk.
Ona se chovala docela střeleně, ale nakonec se k sobě krásně hodily.
Už se těším na další díl.
Nebylo to špatný i když mezi mé top to určitě nepatří.
Příběh se mi líbil ale něco mi tam vadilo.
Byly tam zábavné části , romantika ale i takové nudné nic neříkají kousky.
Velmi jsem si oblíbila Willa a Izzy. Těším se na další díl . Bude totiž o nich.
(SPOILER) Mě se to moc líbilo.
Bylo to vtipné, romantické.
Sice mi přišlo divné , ze se nějak moc rychle dali zase dohromady . 5 let se neviděli . A pak během chvilky už zase cvikali jak holubicky .
Ale jinak se to moc dobře četlo.
Tenhle díl se mi vážně hodně libil.
Tony je hlava rodiny, vše chce řídit a nikdo na něj nemá. Kate ho dokázala pěkně usadit.
Příběh se mi líbil. Sice dost drsné téma a nesedělo mi jak rychle se z toho oklepala, když několik let prakticky nevylezla z pokoje kromě terapie a běhu. Ale jinak to bylo pěkné čtení.
Četlo se to pěkně. Místy hodně vtipné. Ale na plný počet to není. Asi mi tam chybělo nějaké napětí , nějaký zvrat. Tohle bylo spíš milé čtení. Ale určitě nelituji, že jsem přečetla .
Mě se příběh líbil. Jak oba hlavní hrdinové příběhu tak i vedlejší postavy. Konec byl ale skvělý.
Lehká , humorná oddechovka.
Tak tenhle díl byl asi nejlepší z celé série . Jude byla fajn, snažila se přežít, nehrála si na žádnou primadonu, Blake se ze začátku tvářil nepřístupně ( nedivím se mu, hodně mu ubližila ) ale bylo super pozorovat jak si k sobě nacházejí zase cestu.
Knížka se četla velmi dobře, děj ubíhal a byl poutavý.