pat4157 komentáře u knih
No tak, aby bylo jasno. Sto lidí, sto chutí. Za mě byl tento díl moc pěkný. Nebylo tam tolik vtipných scén jako v předchozím díle, ale smutnější příběh si tolik humoru nežádá.
No, krásné počteníčko. Jen začátek mi připadl velmi naivní. Ale ty milenecké rozhovory! Ty byly rozkošné. Četla jsem v angličtině, nevím, jestli by tak vyzněly i v češtině, ale v originále byly skvostné.
Tak hodnotím velmi vysoko. Seriál se mi líbil, ale něco mi říkalo, že kniha bude lepší. A byla. Jsem spokojená. Jdu na další díly.
Hele, tak aby bylo jasno. Tohle je erotická literatura. Kdo má rád jiný žánr nebo je puritán, tomu se to nelíbí. Holt někdo má rád témata závažná, jako třeba koncentrační tábory a kriminálky a na druhé straně jsou tací, co si nechtějí takovými negativními příběhy kazit pozitivní vibrace. A kdo by nechtěl mít v posteli krásného chlapa, který to s vámi umí a touží jen po vás. Takže beze studu plný počet hvězdiček a je to teto Běto...
No, vážení, řekněme si to upřímně. Tohle je pro náctileté, ne pro nás staré kozy. Kdybych tohle četla jako mladice, byla bych z toho na větvi. Teď jsem to brala jako procvičení si španělštiny, český překlad jsem neměla k dispozici. Takže z pohledu náctky dávám 5 hvězdiček, z pohledu starého barda dávám 2.
Zaslouženě vysoké hodnocení. Nádherný příběh. Pohlazení po duši.
Četla jsem v angličtině, takže český překlad nemůžu posoudit. Velmi zajímavě téma, trochu depresivní začátek, ale poselství knihy je pozitivní. Ne vždy se v životě daří, ale máme tolik možností, tolik malých rozhodnutí, které nám můžou změnit celý život. Není důležitá závažnost situace, ale pohled na ni. Někdy stačí jen změnit perspektivu a změní se celá situace.
Četla jsem v angličtině, proto nemůžu zhodnotit český překlad, ale příběh byl úžasný! Smála jsem se celou knihu, příběh krásně plynul, žádná hluchá místa, no parádička. Takže 10 hvězdiček z 5 :-) Už mám objednané zbývající díly v sérii.
Eddie je velmi silný muž, protože unést tolik bolesti a ztrát, snést tolik zla a nenávisti vůči Židům a sám neskončit zahořklý a plný nenávisti, ale naopak vždy připraven pomoci druhým a podělit se o to málo, co měl... klobouk dolů. Takové lidi klonovat.
Tak musím uznat, že je to nádherný příběh, konec parádně vymyšlený, ale vadily mi zdlouhavé popisy. No jo no, co naděláte, je to tak. Proto jsem ubrala jednu hvězdičku.
Četla jsem ve španělštině, český překlad tedy hodnotit nemůžu. Ale příběh se mi líbil, od poloviny jsem nemohla knihu odložit, jak byla napínavá a ten konec! Dávám plný počet hvězdiček.
Kdo se červená, ať čte někde v koutku nebo za zavřenými dveřmi. Je to hodně pikantní, jo jo...
Ke knize jsem přistupovala skepticky. Na začátku se mi to zdálo jako jedno velké klišé. Nemám problém knihu odložit, pokud mě nebaví, ale u této jsem neměla chuť ji dát stranou a dobře jsem udělala. Milostná linka má takový pomalý rozjezd, což mi vyhovuje. Vztah, který mají hlavní postavy by chtěl asi každý. A není založený na tom, že: jsi tak sexy, teď hned tě chci přefiknout a jééé, tohle byl nejlepší orgasmus mýho života. Je to o něčem jiném a tak si to přečtěte. Pět hvězdiček - zaslouženě.
Já nějak nechápu, proč někteří kritizují styl, kterým je kniha napsaná. Prostě to nyní kriminálka, nestřílí se v ní a divoké honičky aut v ní nenajdete. Wim si na spisovatele nehraje, jen se snaží předat to, co se sám naučil a co by mohlo pomoci ostatním. Velmi inspirativní kniha. Jsem ráda, že se mi dostala do rukou. Nemám problém blbou knihu nedočíst a odložit, ale tuto jsem s chutí dočetla.
Četla jsem v angličtině. Start takový pomalejší, ale jak se začala rozvíjet milostná linka, hodně zajímavé a konec šokující. Zaslouženě 5 hvězdiček.
Tak tohle byla emocionální nálož od samého začátku. Nejdřív jsem se smála, potom tuhla hrůzou, poté se opět smála, no a takhle pořád dokola. Děsila jsem se konce, strašně jsem chtěla, ať to nějak dopadne a ono... Je jedna hodina v noci, dočtenou knihu jsem odložila před cca 3 minutami a nevím, jak dlouho mi bude trvat než usnu.
Kniha je krásná, jděte do toho! Opět 10 hvězdiček z 5 :-)
Nabito velmi užitečnými informacemi, ale pokud si myslíte, že přečíst knihu znamená naučit se cizí jazyk bez práce, tak věřte, že bez práce nejsou koláče. Kniha vám dá jasný návod, co udělat pro to, abyste se naučili jakýkoliv jazyk. Dá vám systém, rady a strukturu. Práce zůstane na vašich bedrech. Tož tak...