pazdy15 komentáře u knih
Tuhle knihu odkládám smutný, že už je konec... A to je teda pěkně tlustá. Vynikající vypravěč ten pan Clavell. Naprosto uchvacující země plná tradic a obřadů, nádherné postavy a ten široký a ucelený příběh - to se nedá komentovat to se musí přečíst!! Skvost :)
Díky za všechnu práci těchto lidí, kteří nasazují vlastní bezpečí na ochranu potřebným :)
Perfektní!!! Tohle mě naprosto pohltilo... Velmi zajímavé a historicky přesně popsané prostředí, velmi zručně vykreslené hlavní postavy a hlavně to napětí a děj. Mistrovské dílo z ruky nadaného spisovatele. Pěkné čtení.
Velice povedená kniha! Tohoto spisovatele jsem poznal náhodou, svou první knihou od něj "Smrt před úsvitem", která byla SUPER. Pan McCammon je super vypravěč, a to já - zhýčkanec Kingův - velmi oceňuji. Perfektní prostředí blátivého a těžkého jihu, prostředí vlhka a močálů spolu s krásně napínavým příběhem... to jsem si liboval :) Doporučuji a už se těším na další knihu "Čarodějnice z Fount Royal".
To je tak prohnilá země... S tím vším co teď od pana Etzlera vím, tak třeba aktuálně pozoruji frustraci čínských olympioniků jestliže nedosáhnou na metu politického zlata pro svou zemi. Ohavné.
Ta záhadná a hutná atmosféra mokřad a mlhy... a do toho ten hororový příběh, no docela jsem se i bál :D
Film je za mě lepší než kniha ... je to prasárna ale mě to baví :D
Tak to bylo mrazivé... surové vyprávění přeživších, ani si neumím představit tu noc :O
Můj sen je jednou se po ní svézt :) V knize je mnoho užitečných rad a poznatků, i fotky jsou povedené.
Souhlas s denoushem... mnohem víc se mi líbila obálka knihy než příběh samotnej - vynahrazuje to super grafika ;)
Moc zajímavé a dojemné povídání nejen ze zákulisí WB studií :)
Vůbec si neumím představit tu jejich práci, no hnus fialovej - díky za tyto lidi a jejich schopnosti tváří v tvář zlu!
Ale jo, Mistr má i lepší kousky, třeba ale Blokáda Billy, tak to se mi moc líbilo :)
To mě dostalo! Já, rozmazlenec Kingův s velkými požadavky... a tohle bylo ono - to byla jízda, úplně jsem hltal tu retro zapadákovskou atmosféru a partu kluků co si plní sny jen tím, že jsou a hrají si spolu :)
Tohle bylo vcelku zajímavé, docela originální žánr a autor... Vypadá to, že se v Třetí Říši vyzná a je taky ponořen do tématu. Jistě, asi ne všemu bych v knize uvěřil, na druhou stranu je to právě naše představivost co z toho udělá ten zážitek a tajemno. Jednak kolem vůbec celého fungování Říše ale i okolo postavy A. H. Jo a ještě dodám, že jako farmaceut z oboru jsem se děsil a zároveň smál u farmakologických koktejlů podávaných povětšinou i.v.
Rozjezd trošku delší ale stálo to za to... Ten konec je teda zajímavý :D
Někdy se to táhlo a trošku nudilo ale celkově to je povedená a zajímavá knížka. Rozdělil jsem si ji pomyslně na 3 části, přičemž první je na 4 hvězdy, druhá na 3 a poslední zas na 4 - tudíž průměr jsou 4 a takto hodnotím :)