Pernak
Knížka se čte dobře. Jinak řečeno je uvěřitelná. Před pár lety jsem se zabýval historií Ivanovického panství. Proto si nešlo nevšimnout že autor v románu nechal zemřít Jana Václava Přepyského o 10 let dříve. Asi se to hodilo do děje. :)

Bylo to jako když obezdím bazén, napustím do něj vodu, nasypu do něj piraně a pozvu sousedy na koupání. Autorka postavila zeď, napustila do něj plyn a vypustila hniláky. Na návštěvu pak pozvala syna s matkou.
Pro mě průměr.

Tato série je naprosto perfektní. Sotva jsem začal číst tak jsem velmi brzo zjistil, že jsem na konci. Vřele doporučuji.

Doba temnoty je na spadnutí. A rok 444 se blíží. Kniha je plná intriků. Kdy zlo nabírá na síle a postupně ovládá celý Ulldart. Otázkou ale nadále zůstává kdo Tzulanovy přívržence zastaví. Zřejmě se to dovíme až v dalším pokračování. Nicméně jsem se u této knihy nenudil a doporučuji ji všem milovníkům temné fantasy.

Celou sérii považuji za nadprůměrnou. Moc se mi líbila a těším se na další tvorbu tohoto autora.

Tak tato knížka určitě pohltí - až do jádra. Těším se na pokračování a střet osvoboditelů. Knížku řadím mezi ty nejlepší co jsem četl a čtenářům ji doporučuji.

Přečetl jsem všech 450 stran na jeden zátah. A nelze než ihned pokračovat s knihou Pouštní kopí. Dílo dokáže vtáhnout do děje a nepustí, dokud člověk nezjistí že je na konci. Doporučuji.

Je obdivuhodné jak autor dokáže z jednoduchého dost omílaného příběhu vytvořit docela zábavné čtení.

Krvavá cesta (Noreka) v prokleté krvavé zbroji, je poměrně příjemné čtení. Rozhodně nejde souhlasit s předchozím názorem. Doporučuji přečíst.

Autor zde odkrývá to co předcházelo dobytí Skryté země. Opět skvěle napsaný příběh s úžasně popsanými postavami všehoschopných alfů. Kdo si zamiloval trpaslíky tak si určitě nesmí tuto knihu nechat ujít. Jednoznačně doporučuji.

Tento díl agenta JFK se mi líbil. Děj nabitý akcí z okolí mého bydliště. Jednoznačně doporučuji.

Sám jsem překvapený, že se mi knížka líbila. Velmi pěkné téma - vlkodlaci - .

Zajímavý a trochu depresivní příběh. Musím se přiznat, že mě moc nebavil.

I čtvrtá část mě překvapila a pobavila. Není co vytknout. Těším se - případné - chystané knihy o Alfech. Doporučuji přečíst.

Velkolepé bitvy plné nečekaných zvratů. Opět skvělé čtení mistra fantasy M. Heitze.

Druhý díl fantasy o trpaslících je opět skvěle napsaný příběh, který se čte skoro sám.

Strhující příběh. Jednoznačně skvělá fantasy kniha. Rozhodně doporučuji přečíst.

Výborný a napínavý příběh. Skvělá knížka. Doporučuji k přečtení.