perpe2a perpe2a komentáře u knih

Kazatel Kazatel Camilla Läckberg

Druhý díl švédské krimi série. Hlavní postavy Erica- spisovatelka a Patrik- policista, jejichž osudy se prolnou. Život v poklidném městečku naruší vraždy mladých dívek a probíhá vyšetřování. Nečekejte žádné násilí, ani brutalitu. Je to velice hezky napsaná detektivka. Těším se na další díly.

06.01.2021 4 z 5

Jedináček Jedináček Mie So (p)

Rodinný psychologický thriller z Koreje. Desetiletá dívka s vražednými sklony, která má adoptivní rodiče a řeší se vztahy macecha-dívka. Druhá dějová linka sériový vrah. Moc dobře napsané, super se četlo, doporučuji milovníkům thrillerů a dramat.

06.01.2021 4 z 5

Ať zemře Ať zemře Sarah Pinborough

Velmi čtivé, zajímavé. Psychoromán. Do poslední chvíle nevíš, kdo je vrah. Moc doporučuji.

16.12.2020 5 z 5

Dívky ve vodě Dívky ve vodě Victoria Jenkins

Thriller, vyšetřovatelky jsou dvě ženy a sériový vrah. Začátek knihy a konec wow, střed lepší průměr. Ale celkově to stojí za přečtení, líbilo se mi.

16.12.2020 4 z 5

Zrada Zrada Klára Janečková

Úžasné, příběh začíná ještě v komunistickém Československu a postupně se přesouvá do Itálie a na Korsiku. Inteligentní román pro ženy, mohu jen doporučit.

19.07.2020 5 z 5

Marco Marco Jussi Adler-Olsen

Slabší díl oddělení Q. Musím říci, že na začátku mě děj nemohl vtáhnout, úplně mě to nebavilo, ale v půlce se to rozjelo a zase to byl můj oblíbený Adler Olsen. Takže 4 hvězdy a mohu doporučit.

19.07.2020 4 z 5

Milé dítě Milé dítě Romy Hausmann

Ze začátku to bylo dobré, ale pak úroveň postupně klesala a to jak příběhu, tak také v napětí. Trochu zmatený děj v postavách. Za mě průměr.

19.07.2020 3 z 5

Katka Katka Michael Třeštík

Vzhledem k tomu, že jsem viděla dokument, který mám stále v živé paměti, protože to bylo dost smutné a drsné, tak moje očekávání kniha nesplnila. Čekala jsem, že se dozvím spoustu informací nad rámec dokumentu, něco zajímavého. Ale byla to rekapitulace příběhu, nic nového mi to nesdělilo. Oceňuji ale krásné fotky, kterých mohlo být ale více.

19.07.2020 3 z 5

Jsem zpět Jsem zpět Brenda Novak

Druhý díl o psychiatričce, která pracuje a zkoumá mysl psychopatických vrahů na Aljašce. Bylo to super čtivé a napínavé, doporučuji moc.

19.07.2020 5 z 5

Kdo chytá v síti Kdo chytá v síti Marika Pecháčková

Volné pokračování dokumentu V síti. Zpovědi obětí a některých predátorů. Za mě silné a smutné téma, povinně by to měli číst všichni rodiče.

07.05.2020 4 z 5

Kdo ví, kde budu zítra Kdo ví, kde budu zítra Jindřich Šídlo

Krásně napsaná autobiografie zpravodaje T. Etzlera formou otázek a odpovědí. Moc mě to bavilo a mile překvapilo. Mohu jen doporučit.

07.05.2020 5 z 5

Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

No, už mám dost thrillerů načteno a i když toto nebylo úplně špatné, za mě hodnotím jako průměrné. Vadilo mi, že v kapitolách byly velké skoky z myšlenek, z dějů.... Celé by to chtělo více rozepsat, dopracovat a rozvést dějové linky. Takže průměr.

07.05.2020 3 z 5

Můj tajný život Můj tajný život Lucie Hříšná

Výpověď mladé prostitutky, údajně velmi inteligentní, kterou baví sex a chce žít v luxusu. Opravdu mě to nebavilo, byla to slátanina. Pipina, alias Lucie Hříšná popisuje, co má v sexu ráda, jak žije dvojí život...chjo. Kapitoly byly takové podivně useknuté, skákání z jednoho klienta (tématu) na druhé, chaotické. Za mě tedy nedoporučuji.

07.05.2020 2 z 5

Dívka a noc Dívka a noc Guillaume Musso

Za mě prozatím nejslabší kniha od autora. Průměr.

03.03.2020 3 z 5

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Romantika, trable v manželství a hodně sexu. Průměr, malinko lepší.

03.03.2020 3 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Nový díl nové série od Roberta Bryndzy se mi líbil. Bylo to čtivé, nemůžete se odtrhnout. Hlavní hrdinka je opět žena, tentokrát ale ne policistka, což ozvláštnilo děj. Moc se těším na druhý díl. Doporučuji.

18.12.2019 4 z 5

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Výborný psychothriller, stojí za přečtení.

16.10.2019 4 z 5

Srdce z kamene Srdce z kamene Simon Scarrow

Nesdílím nadšené komentáře. Tento válečný román o řecko- německé trojici přátel, které rozdělila válka. Hodnotím jako lepší průměr, četla jsem z válečného období mnohem lepší knihy.

16.10.2019 3 z 5

Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

Předchozí kniha Kavárna v Kodani s emi moc líbila. Tato je na mě už moc sladká a romantická. Ale je to příjemné letní oddechové románové čtení.

08.08.2019 3 z 5

Údolí naděje Údolí naděje Elizabeth Haran

Krásný, romantický příběh z Austrálie.

07.07.2019 4 z 5