Peter74 komentáře u knih
Ďalšia skvelá kniha slovenského Bárta poézie. Taktiež aj ilustrácie knihy.
Palec hore
Úžasná kniha o panovníčke Márie Terézie, a dianí v Európe, v rôznych oblastiach. Ďalšia skvelá kniha od pána autora, Vladimíra Lišku.
Palec hore
Aká krásna, a zároveň smutná je táto zbierka básní.
Kniha bola dobrá, ale ku koncu to bolo nechutné. Čo už.
Knihy sa píšu, aby boli čítane.
Príjemné čítanie, ktoré ma vrátilo do ríše rozprávok. Tak trochu inej Krásky a Zvieraťa.
Autorka to poňala svojou fantáziou.
Dlho som ju čítal, lebo ma veľmi nevtiahla do deja.
Musel som sa prinútiť, aby som ju dal do konca.
Kniha brak, film ušiel.
Čítal som ju pomaly a zretelne, Otvorila vo mne niečo nové, a zároveň upokojila od starosti.
Odporúčam ju každému,
Man rád autorove básne. Tento výber ma nadchol.
Tentokrát som sa milo prekvapil. Bolo to z iného súdka, ale excelentne podané.
Palec hore.
Pravdivá, výstižná, životnými skúsenosťami popísaná. Veľmi som si ju obľúbil.
Majstro, palec hore
Ďalšia skvelá kniha od Čapka.
Sice som ju čítal na dvakrát, pomaly a zretelne, hlavne kvôli tomu, aby som ju pochopil. Čapek vystihol chorobnú nemoc vystupujucej vlády politického diania v Európe. Kvôli tomu ju aj zakázali. Smutné ale pravdivé.
Zábavné čítanie, ktoré ma pobavilo,vrátilo do minulosti, do doby kedy všetko bolo iné, malo svoje vklady a zápory.
Pripomenulo mi to film Pelíšky.
Prostě humor do každého počasí.
Skvelá, úžasná kniha, ktorá vo mne vyvolala tajomný, milujúci pocit k literatúre. Ku knihám.
Zosmutnel som pri konci,
ale jedno uvedomil.
Kto niekoho alebo niečo miluje, ten s ním naveky zosta(r)ne.
Kniha o skvelej spisovateľke románov, ako začínala písať, presadzovala sa na knižnom trhu. Taktiež o
informáciách ako pomôcť budúcim autorom. Bol som prekvapený, nad procesom vydania. Náročná práca autora, prípadne vydavateľstva.
Čítanie ušlo, aj keď až od polovice. Malo to napätie, neočakávané udalosti, zvraty, ktoré patria k tomuto žánru. Skvělá duchařina ke konci.
Dudák mě překvapil jakou formou nabiva dej. Mistika, duchovenstvo. Cítil jsem se jako v pohádce, kde bojuje Božská láska Dorotky a zlo, chamtivost Vocílky. Švanda plný lásky a odvahy, přičemž je zaslepeny bohatstvím a poznáním ve světě. Bílo to napjaté.
Príjemné čítanie, ktoré ma pobavilo.
Obohatilo o informáciách navštívených miest, ktoré som priebežne pozeral na internete.
Palec hore, pohodička.
Aj keď je to určené pre deti, super knižka. Skvelé čítanie, bavilo ma to.
Stratený duch Kaz hľadá seba a rodinu. Nájde však Klarku, ktorá mu pomáha pri pátraní duchu po knižnici
Najbližšie keď príde neter, budem jej to čítať. Určite sa poteší.