Petra-1 komentáře u knih
Super, u některých částí bylo potřeba, aby se trochu rozjely, ale jinak paráda. Opět mě často často štvala Caleana a na druhou stranu ji někdy zbožňuji. Ale opět musím vyzvednout práci českých nakladatelství, protože je sice hezké, že Rowen znamená v češtině Jeřáb (jak je i přeloženo). Bohužel asi někomu nedochází, že je to v angličtině normální jméno.. Asi bych měla poděkovat, že někoho nenapadlo přeložit Huntu z Půlměsíčního města na Lovce.
Mně se kniha vážně moc líbila,velmi zajímavé téma. Hlavní postavy sympatické, Valek tajemný a nevypočitatelný. Děj rychle plyne, kniha se velmi dobře čte a nechybí ani akce.
Byl tu strašně urychlený konec, kde autorce asi došel papír, tak vše vmáčkla na pár stran. Mně prostě přišel konec nedotažený. Další problém byl vývoj vztahů, kdy mi chybělo uvěřitelné pouto mezi postavami.
Tahle kniha mě celkem překvapila. Byla pěkná, originální, ale mně tam pořád něco chybělo. Asi jsem po přečtení Rodu země a krve a všech ohlasech čekala víc. Musím říct, že hlavní pár mi k sobě tak nějak nesedí. Taky jsem měla problém, že snad ani jedna postava mi nebyla sympatická.
Kniha pro mě postrádala děj, vše se točilo jen kolem sexu a vše se pořád dokola opakovalo.
Dialogy nebyly téměř žádné. Jediné, co vyzdvihovalo knihu byly sarkastické řeči Jakea.
Úryvky z blogu byly trapné a u hlavních postav mi bylo celkem jedno, jak to s nimi dopadne
Tleskám..
Jedna z nejlepších knih, co jsem dosud četla.
Musím říct, že prvních 150 stran jsem si zvykala na propojení fantasy světa se světem moderním, na psaní ve třetí osobě a také Bryce mi nebyla příliš sympatická svým stylem života sex, drogy a rockenroll, ale...
Pak se příběh neuvěřitelně rozjel, zamilovala jsem si hlavní postavy. Neuvěřitelně se mi líbilo, jak do sebe jednotlivé části příběhu zapadaly. A ta poslední část knihy, která byla nabitá akcí, mě naprosto dostala.
Moc hezká kniha. Určitě stojí za přečtení. Sympatické postavy.
Tuhle sérii naprosto miluji. Patří mezi mé nejoblíbenější knihy /série a stejně tak hlavní postavy. Naprosto SKVĚLÁ kniha s originálním námětem. Neskutečně mě bavila a hlavní postavy jsou úžasné. Líbí se mi postupne odhalování tajemství kolem andělů. Skvěle vykreslení charaktery i změny v chování lidí v krizových situacích. Okamžitě jsem začala číst další díl.
Kniha se neskutečně dobře čte. Občas má taková slepá místa, kde se nic neděje. Osobně mám trochu problémy s hlavní hrdinkou, občas mi přijde, že nemá hrdost (to je možná ta andělská část :D). Ale jinak celkové originální zápletka.
Četla jsem již před delší dobou všechny knihy že série, které byly dosud vydané, ale samozřejmě jsou knihy skvělé a určitě doporučuji k přečtení, ale... Stydím se.. Mne se více líbí seriál.. V knihách je spoustu postav a jsou o dost mladší než v seriálu a já jsem si k nim nedokázala vytvořit takový vztah jako k seriálovým postavám, možná protože jsem knihy začala číst až po seriálu.
Postavy sympatické, příběh hezky plyne a opět jeden arogantní sebestřednej badboy ????..
Svým způsobem originální a celkem vtipná kniha. Akorát mi Sal přišla jako by stále byla v pubertě. Jak už někdo psal, je to jak můj deníček, když mi bylo 15. Začátek se ale celkem vlekl a mě přišlo, že tam toho fotbalu bylo až moc. Často se opakovaly stejné informace, kniha je zbytečně natažená, mohla by být o dost kratší.
Je to už nějaký čas, co jsem knihu četla. Film i kniha jsou skvělé, jen pro mě byl první díl určitě nejlepší. Myslím, že autorka se snažila ukázat, jaký vliv má na člověka prostředí a výchova. Že je těžké myslet a chovat se jiným způsobem než, který nás obklopuje.
Zajímavá kniha, dobrá zápletka. Ke konci až moc přesazená. Určitě doporučuji k přečtení.
Vtipné, velmi zajímavě napsané. Postavy jsem si zamilovala, je to opravdu božský bastard a božská mrcha.
Kdo milujete Krutého prince, tak já vůbec nevidím nejmenší podobu s touto knihou. Ale mě kniha bavila a byla originální. Postavy mi byly sympatické a kniha se celkem dobře čte.
Série Krutého prince je pro mě jedna ze sérii, které můžu číst pořád dokola. Takže asi není divu, že mě tohle moc bavilo a že se ráda vracím do světa Krutého prince.
Tahle kniha pro mě byla velkým překvapením. Krásný příběh a já jsem si to moc užila, dokonce ukápla i slzička. Ale teda nestačila jsem zírat na ty chyby a překlepy. Ale tady hodnotím, jak je kniha napsaná a ne to, jak české nakladatelství funguje/nefunguje.
Druhý díl jsem četla hlavně kvůli Mrazíkovi. Vážně mě zajímá, jak to s ním a s Vasjou dopadne. Bavilo mě až posledních 70 stran a všechna setkání Vasji s Mrazíkem.