Petra17 komentáře u knih
Dechberoucí příběh ze Sovětského svazu, který stojí za přečtení
Velmi pekne napsana a poucna kniha k teto tematice
Silný příběh, sympatičtí mladí hrdinové. Bohužel je kniha ze života a nemoc může potkat kohokoliv z nás. A to jakkákoliv a tito lidé v knize ukazují že vše se dá zvládnout a někdy i s úsměvem. Kniha se četla jedním dechem a to při prvním i druhém mém čtení. Klobouk dolů, že toto dokázal napsat chlap.
Nektere pasaze dost zdlouhave a nudne... Kdyby to bylo vypraveni ciste o vypraveci s tucnakem bylo by to pro me zajimavejsi. Ale to by kniha byla bohuzel polovicni...
Přečteny dve povidky ze tri. Jednak nemam rada povidky a za druhe vic deprese uz nee.
Kniha byla dost depresivní, ale takový holt někdy život je.
Skvělý tajemný a promyšlený svět
Paaani to byla senzace. Kniha neuveritelne ctiva,zajimavy pribeh a rozuzleni. Pane Green smekam myslim ze jste dosahl vysokych spisovatelskych kvalit. Jen tak dal.
Mrazivý, čtivý thriller. Strhující překvapení v každé části knihy. Moc se mi knížka líbila.
Velice čtivý humorně a zábavně napsaný román, který doslova vtáhne do děje a prožíváte s Ovem nejeden zábavný večer. :)
Zajímavý futuristický scifi román, od kterého je těžké se odtrhnout, myšlenka zajímavá, klidně by mohla být realistická. Čtení jsem si užila a jjsem spokojená i se zakončením :)
Pro mě byla tato kniha trápením, není to můj šálek kávy, vlastně skoro nic se tam nedělo, čekala jsem 250 stránek a nic, tak jsem to vzala velmi rychlým čtením, konec též dost zajímavým... No, u této knihy opravdu lituji času ztráceného s ní :-) Jsem ráda že je to za mnou :)
První kniha, kterou jsem ale po půlce zavřela s tím, že mě nebavila, třeba se k ní někdy vrátím, Švábi mě již zaujaly více :)
Některé pasáže jsou trochu nudné a zdlouhavě popsané, jiné velmi zábavné. Pro mě to není to pravé ořechové. Četla jsem jen z donucení povinné četby k maturitě, ale nelituji, kniha je to dobrá, válečné téma - čili nic pro mě, no.:)
Pěkné vědět, že i kdysi byli vztahy na dálku, že vše se dalo zvládnout a že láska není pouhé slovo.
Děj poklidný, milý, moc se mi líbilo přirovnání k mytologii. Tento autor to prostě umí. Jeho knihy umí překvapit.
Moje první kniha od paní Pawlovské. Půjčila mi ji kolegyně z práce a byla jsem příjemně překvapena. Děj plynul a autorčin humor mě velice bavil.
Knihu jsem přečetla celkem rychle, styl psaní mi celkem seděl, hlavní hrdinka mne moc nezaujala a byla mi celkem i nesympatická, nicméně knihu jsem dočetla...
Fanoušci Hp si přály pokračování. I já pevně doufala v 8.díl Hp. Bohudík se nám dostalo, bohužel je to jen scénář hraný prozatím jen v Anglii. Pokračování je to ale hezké i když celkem strohé.