petule1

Opět nadherný borec s velkým stínem z minulosti a obyčejná holčina, která ho naprosto okouzlí. Ke konci mě jejich hádky, rozchody, smiřování a neustálé popisování sexu začalo nudit.

Velké zklamání, čekala jsem, že po posledních 3 knihách přijde skvělá kniha, ale jedno velké zklamání. 100 stran jen hlavní postavy pořád něco naznačují, děj žádný a deprese ze ztráty zaměstnání na půvabu knize nepřidá.

Příběh začal nadějně, ale konec to bylo takové plácání, kdy autorka úplně odbočila od tématu a začala se řešit převážně nevěra. Souhlasím s komentářem KniSKov - nasilým vecpané sexuální scény.

Příjemná kniha - škoda jen té podobnosti s padesáti odstíny.

Kniha docela ušla, nápad byl, ale konec bum bác a bylo po knize. Příslo mi, že se spisovatelka rozepsala a už jí došly stánky na pořádný konec

Těžko říct o této knize, že je to krásný říběh. Je to příběh plný smutku a bolesti, který převládá nad šťastnými chvílemi zlodějky knih.

doufám, že alespoň jedné holčičce tahle kniha pomůže a autorčina snaha napsat svůj příběh a tím to peklo prožít znovu nepřijde vniveč.

Smutný příběh o zoufalství milující ženy udržet vztah. Jsem ráda, že kniha skončila jak skončila, jiný konec by úplně knihu degradoval.

Příběh, který vas jen tak nepustí spát a musíte číst než to prostě zhltnete.

kniha je velmi specifická a je těžké ji dát nějakou nálepku - bude mít své přiznive i odpůrce

Pokud přečkáte cca 100 stran keců o Shakespearovi, objeví se Vám úžasný příběh, který Vás pohltí.

Knihu Hvězdy nám nepřály bude i sám autor těžko překonávat. U této knihy jsem se bohužel ke konci dost nudila. Děj vleklý, nudný a žádný spád.

Nenadchne ani neurazí - odpočinková četba po těžkém dni v práci, kdy nechcete přemýšlet nad obsahem.

Super kniha do nevlídného počasí, která Vás zahřeje :-D. Fajn oddychovka v uspěchané době

na pár stránkách napsaný poutavý příběh, který ve Vás přetrvá ještě dlouho po přečtení