petule1 komentáře u knih
Kniha mě absolutně nenadchla. Děj byl překombinovaný a závěr nijak překvapující.
příjemné čtení na oddych. Děj krásně plyne, není to zaplevelené zbytečnostmi.
Omlouvam se za hodnocení, ale to je tak scénář na béčkový horor s přeslazeným koncem.
než na kvantitu by měla začít autorka jet na kvalitu, protože tato poslední kniha je neskutečné zklamaní - obrovská nuda a ten příběh je děsná slátanina bez kapky děsu
Neskutečně depresivní kniha a stejně čtete dal a dal a čekáte jak to skončí
Jak už tady bylo napsáno - tak zbytečně dlouhé. Kdyby byla první kniha o 50 stran delší, byl by příběh daleko lepší, takto co strana pořad dokola se opakující slova a věty.
Za mě velké zklamání, neuvěřitelné množství stránek s opakujícím se stejným pocitem strachu a to pořád dokola, ani ten závěr nebyl nijak strhující, chybělo rozuzlení jednoho dalšího hlavního tajemství, jako by na to autorka úplně zapomněla
Kdyby byla kniha o polovinu kratší - bylo by hodnocení vyšší, ale taková spousta zbytečných stran. Co z životních neštěstí se muže stát, zde bylo zaznamenáno - sebevražda, deprese, alkoholismus, uhoření v chatce, skok pod tramvaj, infarkt, drogy a proloženo ufňukáváním hlavního hrdiny nad životem s rozmazlenými a nesmírně talentovanými dcerami.
Omlouvam se za svůj komentář, ale kniha plná vzdychaní 44 ženy nad smrtí otce, stále jsem doufala, že to skončí a začne děj - nezačal. Ve chvíli, kdy při sexu myslí na svého mrtvého otce, že se na ni dívá, jsem si řekla, že to snad nemyslí autorka vážně. “Děj”, který vyplňuje řádky mezi vzdechy, je jak z béčkového filmu.
Příběhy 3 žen/ kamarádek a každá s jiným životním osudem
Neskutečně silný příběh jedné obyčejné rodiny se spoustou tajemství, starých křivd a vše si nesou celým životem.
Neuvěřitelně pěkná kniha,která pohladi svými příběhy a člověk má chuť tancovat
Začátek knihy velmi čtivý a zajímavý, ale postupem knihy to začalo být nudnější a nudnější