petuzla5591 komentáře u knih
Jsem zvědavá, jak to s Alitou dopadne. Mám ji ráda. A to, že se zamilovala je boží. Konec je napínavý, už aby byl další díl.
Tak toto bylo skvělé. Parádní oddechovka. Těším se na další díly.
Kniha mne mile překvapila. Někdy mne trochu štvala Finnina tvrdohlavost, ale vyvolalo to ve mne spoustu emocí a nakonec to dobře dopadlo. Fajn kniha.
Kniha mě moc bavila. Vánoční koleda v novém kabátě. A ten konec? To prostě ano.????
Nečekala jsem, že mě kniha bude tak bavit. Skvělá vtipná oddechovka.
Wow. Prostě wow. Kniha mne neskutečně bavila. Knihy s tématikou virtuální reality čtu ráda a tato si mne získala. Konec mě naprosto odrovnal.... To si prostě přečtěte!
Pecka! Nemohla jsem se od děje odtrhnout. Chrisropher je skvělá postava.
Byla to peckovní oddechovka. Miluju Simpsony a Futuramu a mít je v jednom komiksu? Prostě super. Je to vtipné a simponofuturamovsky ujeté.????????
Nádherná kniha. Skvělé se četla. Smála jsem se, usmívala se a plakala jako malé dítě. Ke konci mě zlomila. Nečekala jsem to. Příběh se silným tématem, opravdu krásně podáný.
Pěkná kniha. Místy jsem Krásce říkala, ať to nedělá a ať tam nechodí. Je to krásný příběh k mé milované Krásce a zvířeti.
Kniha mne baví. Hlavně příběh Mari. Vlastně ani nevím proč. Prostě se dobře čte a líbí se mi atmosféra nočního města.
Kniha mě příjemně překvapila. Skvělé čtení na léto. Martin je boží. Niky je fajn román o lásce od české autorky.
Tuto knihu jsem v knihkupectví poladla náhodou a musím říct, že jsem měla šťastnou ruku. Autor má bohatou fantazii a moc se mi líbí vlastní svět v našem světě a všechny ty Stínokrysy, paznechty a cedule Nekrmte kanály. Nemohu se od knihy odtrhnout. Velmi se mi líbí, že příběh se odehrává v Olomouci (tedy místy, pokud se neodehrává v Nikde, i když to tam není přímo řečeno, mé milované město jsem poznala. Oblíbila jsem si hlavní postavy. Zejména pak Lazara a Zimu. Líbí se mi neobvyklá jména hlavních postav. Je vidět, že i čeští autoři umí a budu jen doufat, že autor vydá další skvělou knihu.