princesse komentáře u knih
Skvělá, krásná, čtivá a dojemná kniha. Skutečně se skvěle četla. Žádná nudná a prázdná místa. Povedené dílo od paní Pilcher. Doporučuji vřele k přečtení. Za mě rozhodně plný počet hvězdiček.
Moc povedená kniha pro malé čtenářky. Četla jsem 5ti leté dceři a líbila se nám oběma. Máme již další dva díly a vypadá to, že doplníme celou řadu.
Čtivá, místy děsivá kniha. Po prvních 30 stranách, přečtených před spaním, jsem v noci probudila sama sebe křikem, tak nevím. :-) Knihu jsem četla bezprostředně po Písečném muži. Zřejmě na mě prostředí ústavů až tak zapůsobilo nebo toho zřejmě bylo moc. Každopádně sen se odehrával v tomto prostředí. Pro mě Písečný muž o něco lepší, ale určitě Svědkyně ohně nezklame vaše očekávání. Další vydařené severské krimi od "zkušené" dvojice autorů.
Kniha se skvěle četla, výborně napsáno. Nestalo se mi, že bych se nudila. Silný a smutný příběh o přátelství, lásce a víře ... to vše na celý život a "až za hrob". Místy jsem doufala, že se to nějak zvrtne a "dobře" to dopadne, ale nestalo se. A to je vlastně dobře, protože tím se pak příběh stal uvěřitelnějším. Určitě doporučuji, stojí za přečtení.
Výborná kniha, opět další od Joy, která nezklamala. Napínavá, děj má spád a neustále jste ve střehu co se v příští vteřině přihodí. Přečetla jsem velmi rychle a určitě doporučuji nejen těm, kterí mají rádi knihy od této spisovatelky.
Napínavý děj, úžasně čtivá kniha. Žádné dějové prodlevy. Přečteno jedním dechem. Moc povedená krimi. Doporučuji.
Krásná kniha. Místy se mi trošku hůře četla. Jinak krásný příběh, i když se špatným koncem. Stoji jistě za přečtení. Klasika.
Jsem z teto knihy mirne v rozpacich. Ne ze by se vylozene spatne cetla, ale pro mne byly urcite pasaze tak nejak hur k precteni. Misty zdlouhave a misty nezazivne cteni. Ale urcite pribeh, myslenka - nadhera. Rodinna saga, ale nejak nemohu rici, ze nadhera nebo skvost. Nicmene urcite stoji za precteni.
Prave docteno a pro me opet dalsi “robertsovka“, ktera nema chybu! Uzasne ctivy a poutavy pribeh. Jak jsem napsala uz u prvniho dilu, prestoze nejsem moc pres mysticno, tak me to neskutecne pohltilo. Svedci o tom ostatne i fakt, ze jsem i tento dil precetla v rekordnim case. Doporucuji, stoji za precteni. Zatim oba dily skvele a jdu na treti.
Ačkoliv nejsem na sci-fi ani mystery četbu, tak tuhle knihu jsem přečetla bez problémů se zaujetím od začátku do konce a těším se na další díl této trilogie. Hned jdu zjistit jak to s dalším dílem vypadá. Nora Roberts zkrátka umí. :-)
Netradiční a zajímavá zápletka. Zatím jsem se nesetkala s nějakou "nečtivou" Kellermanovou knihou, ani tato nebyla výjimkou. Pro mě byl trošku těžší jen konec, ale jinak povedené čtení.
Po letech jsem se k této knize vrátila a neudělala jsem chybu. Během pár dnů přečteno, neskutečně čtivá a výborně napsaná kniha. Doporučuji všem, krásné čtení, které rozhodně nezklame. Chystám se na Posledního žida.
Ctiva a zazivna kniha. Precteno behem dvou dnu. Myslim, ze to mluvi samo za sebe. Stoji rozhodne za precteni.
Skvělá kniha. Úžasně čtivá a zajímavá. Přečteno jedním dechem. Doporučuji.
Krásná kniha, nádherný příběh. Přečetla jsem téměř jedním dechem. Doporučuji přečíst, moc hezký zážitek.
Skvělá kniha, četla jsem před lety a určitě si ji ještě někdy přečtu. Nemohu na ni zapomenout.
Naprosto skvělá kniha, četla jsem již dvakrát. Strhující, krásně psané, perfektně čtivé. Stojí za to se k ní vrátit. Nezklamal mě ani druhý díl. Doporučuji všem.
Povedená detektivka. Četla jsem dvakrát. Napínavé a čtivé.
Poslední díl, ale stejně skvělý jako čtyři předchozí. Výborná série. Doporučuji.