proni komentáře u knih
No z mého pohledu zatím nejhorší díl..dlouho jsem se nemohla začíst..oproti předchozích dílech byl tento takový nezáživný..
Úžasný emocionální příběh..je až neskutečné jak se někteří lidé dokáží postavit k útrapám druhých..,ale láska je nade vše..
Miluju ty knihy, které vás přenáší v čase.. v této je nádherný příběh z dob vikingů..
Úžasný příběh, který vás vrátí do dob vikingů.. určitě doporučuji..
Předchozí 2 dily o Chrisovi a Damonovi dobrý, ale kniha o Jackovi nic moc.. vůbec jsem se do ní nemohla začíst přišla mi taková o ničem..
Krásná kniha ve stylu harlekýnek, dle mého názoru až moc přeslazená..
Krásný příběh,kniha se četla sama.. škoda jen, že byla tak krátká..
Doufám, že těch kníh v sérii neni víc..jde to od 10 k 5..1.díl - super,2.ušel a 3.škoda peněz..
Tato kniha mi připadala taková nijaká..je to již druhý pokus(druhá kniha)od této autorky a nesedí mi její styl psaní..
Svého času má oblíbená autorka..tato kniha mi moc nesedla.. má lepší..
Top-sáhla jsem po ní jen kvůli názvu knihy, ale jsem mile překvapená.. Na to, že se jedná o prvotinu české spisovatelky, tak klobouk dolů-kniha zaujala, dobře se četla i postavy mi sedly.. doufám, že bude mít nějaké pokračování..
Super námět a krásně čtivý příběh - asi zatím nejlepší kniha od Tijan..
No nevim nevim, jako nápad a námět super.., ale překlad dost zmatený, chvílemi jsem se úplně ztrácela
Tak to byla jízda - drsné a psycho..doufám, že brzy vyjde Ocelová princezna - potřebuji vědět jak to dopadne..
Krásná, čtivá kniha jakoby z jiné doby.. upoutala obálkou.. určitě si přečtu i další knihy této série..