Pružinka komentáře u knih
Seriál jsem neviděla, ale to mi nebrání v tom dát téhle knize dobré hodnocení! Užila jsem si ji.
Vždycky podle ní dobře uvařím!
Nemohla jsem se odtrhnout. Je vážně neuvěřitelně dobře napsaná!
Kéž by byla přeložena do češtiny, tato povedená kniha.
Děj mě vtáhl víc jak předchozí dva díly. I ilustrace jsou moc pěkné, ale fanoušek pokémonů ze mě asi díky této knize (ještě) nebude.
(SPOILER) Výborná knížka.
Čtení mě bavilo a doslova pohltilo od začátku do konce. Nellie, Phipps, Maria, Walter i Bernhard mi přirostli k srdci. Celý děj zasazený do první světové války z pohledu ženy zvěrolékařky mě silně zasáhl. Hodně jsem se toho dozvěděla.
Dokonce jsem dlouho měla problém s tím knihu dočíst. Bylo mi to tak líto! Přečetla jsem ji dva měsíce, ale poslední kapitolu jsem si chtěla enchat na nějakou významnou příležitost. Ale dnes je konečně za mnou, protože jsem zjistila, že bude druhý díl!
Skvělá kniha! Jakožto milovanici koček mě uchvátila přední obálka a rozhodně jsem nebyla sklamána. Dokonalý a promyšlený, poučný a procítěný příběh. Barča, Bára, Odd a další mi přirostli k srdci. Budu si muset koupit další díly!
Mě se knížka líbila velmi. Ale pro děti mi přijde trochu nepochopitelná.
(SPOILER) Tento komiks mě vtáhl mnohem víc než první díl. Jen mi hlavní hrdina (tedy Red) přijde moc nafrněný. Green se mi ale líbí.
(SPOILER) Začátek mě absolutně nabudil! Nemohla jsem se odtrhnout. Ale po krádeži knihy to šlo rychle dolů. Ale i přes to super a doufám že bude pokračování?
Dobré a lehké počteníčko. Ze začátku mi nevyhovovali nespisovné výrazy, ale nakonec jsem byla nadšená! Vžila jsem se do děje a chci druhý díl.
(PS: trochu mi neseděl fakt, že sibiřské kočky jsou hipoalergení)
Já tuhle knihu prostě miluju! Nádherné ilustrace a ten obsah! Doporučuji!
Doufám, že vyjde další díl! Vážně jsem se perfektně pobavila - jsem kočkomil a s tím vším souzním.
Četla jsem synovi. Zajímavé, ale jako neznelec mang a pokémonů jsem se ztrácela.
Jsem nadšená z toho, kolik se toho člověk může naučit!
Nevím jak vy, ale já nemusím čekat a můžu se zasmát hned! Vtipné a prostě skvělé!