ptavichripkaa ptavichripkaa komentáře u knih

Grey Grey E. L. James (p)

Jsem spokojená, tahle kniha mě nadchla a dokázala si mou pozornost udržet až do konce.
A pro ty rejpaly se tady rozepisujou: tahle kniha se řadí do románu pro ženy a opravdu by mě zajímalo co od této kategorie očekáváte víc než krásného hlavního hrdinu, krásnou hlavní hrdinku, tajemství, překážky, lásku a happyend...
Pokud čekáte víc, sáhli jste po špatném žánru a příště zkuste klasiku.

13.02.2016 5 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Nádherná kniha. Hodně silný příběh. Kya mě uchvátila svou povahou a jak se dokázala poprat se svým osudem.

03.11.2020 5 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Konečně jsme se dočkali dalšího dílu a čekání stalo za to. Jude je úžasná, nejde ji nefandit. Tento díl o dětech mě zasáhl. Spisovatelka to píše velice čtivě a nejde se odtrhnout. Tahle kniha patří mezi moje TOP knihy.

14.07.2020 5 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Zajímavé čtení. Cíl cesty byl jasný, ale ta cesta byla neobyčejná a čtivá. Leka i Bitsy se mi líbili a když pak došlo na svádění.. pobavila jsem se.

30.01.2020 5 z 5

Lov Lov Elle Kennedy

Miluju knihy od Elle Kennedy, tahle není výjimkou.

08.05.2019 5 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Logan a Grace...WOW. Zase pěkný příběh. Pomalu, ale jistě se ze mě stává fanoušek Elle Kennedy.

Návrh Návrh Elle Kennedy

Jsem ráda, že se mi tato kniha dostala do ruky a nebýt pochvalných komentářů na FB asi bych si ji sama nevybrala.
Miluju příběh Hanny a Garretta. Má to spád, čte se to skoro samo a i když víme, jak to dopadne, nejde knihu odložit dokud nedočtete poslední stranu.

Pomýlené srdce Pomýlené srdce Samantha Young

Do téhle knihy jsem se zamilovala. Moc se mi líbili Jane i Jamie. Samantha Young prostě tyhle srdcervoucí příběhy umí.

19.05.2022 5 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Ještě jsem nečetla 4 díl, jinak mám přečtené všechny a za mě je tenhle určitě nejlepší. Jednička mu šlape na paty, ale prostě Isaac a Sawyer převálcovali Kadena s Allie.

12.04.2021 5 z 5

Myslela jsem, že tě znám Myslela jsem, že tě znám Penny Hancock

Za mě super kniha a hodně zajímavé téma matka versus kamarádka. Měla jsem tajný tip, jak to bylo, ale nakonec to dopadlo jinak a to mě potěšilo, že kniha není předvídatelná.

06.09.2019 5 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Tak to se mi dlouho nestalo, abych knihu přečetla za 4 hodiny. Doufám, že pokračování bude brzy jinak mě klepne.
Super příběh a i když už nepatřím k náctiletým tak se mi kniha moc líbila.

15.05.2017 5 z 5

Plán Plán Elle Kennedy

Moc pěkné. Přečteno za dva dny. Každý díl měl něco do sebe, ale Garretta a Hannu nepřekonal ani jeden. Ale i tak stály za přečtení a Tucker se Sabrinou hezky ukončili celou sérii.

09.04.2017 5 z 5

Skóre Skóre Elle Kennedy

Tak i tahle kniha byla boží. A scénka v koupelně neměla chybu :D

Můj klenot Můj klenot Lauren Blakely

Mě se to líbilo. Připomnělo mi to knihu od Emmy Chase Zkrocený. Bylo fajn to číst jako vyprávění od Spencera. Taková pohádka pro dospělé.

05.03.2022 4 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Zatím nejlepší kniha z celé série. Má to spád a nedá se odtrhnout od čtení.

25.03.2020 5 z 5

Malum – část první Malum – část první Amo Jones

No docela mě to rozsekalo. Když už si myslíte, že to bude v pohodě tak prásk a všechno je jinak. Už vyhlížím další díl.

03.10.2019 5 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Za mě super. Už se mi stýskalo po další "lancovce" a vůbec nezklamala. Zhltla jsem ji za dva dny a kdybych nemusela chodit do práce a spát tak byste to počítalo na hodiny :) :)

18.05.2019 5 z 5

Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Děj knihy mi byl jasný od začátku, ale stejně jsem musela číst dál až jsem byla na poslední stránce. A tam šok.. proč nám to ti spisovatelé dělají? Proč?

02.03.2019 5 z 5

Vážka v jantaru Vážka v jantaru Diana Gabaldon

Tak musím říct, že tahle kniha překonala i Cizinku. Jamie a Claire...miluju je a ten konec? brečela jsem až jsem neviděla na stránky, muselo to být pro oba těžké. A teď hurá na Mořeplavce.

24.09.2017 5 z 5

Dítě zvané „To“ Dítě zvané „To“ Dave Pelzer

Neskutečné. Knihu jsem přečetla jedním dechem a nemůžu uvěřit, že je takových krutostí někdo schopen. Mám dva syny a nedokážu si to představit. Matka je přece na světě proto, aby děti hlavně milovala a starala se o ně. Davidovi patří obdiv, že to všechno přežil a stal se z něho slušný člověk, který dokázal o té prožité hrůze napsat knihu.

28.08.2015 5 z 5