Pucik13 komentáře u knih
Pro mne úžasná kniha - dlouho jsem nezažila takovou škálu emocí jako při čtení tohoto příběhu. Příjemné čtení - doporučuji.
Severské detektivky můžu a i tato mi sedla. Druhý díl o zajímavé vyšetřovatelské dvojce. Až moc se teda řešily psychické problémy Mii, ale jakmile se pustili do vyšetřování, příběh měl spád.
Napínavá detektivka, detaily a dokonce mi v jeden moment běhal mráz po zádech. Hlavní hrdinka sympatická, příběh měl spád, konec byl rychlejší, najednou bylo po všem. Výborně se to však četlo a člověk chtěl vědět, co bude dál:)
Zhltla jsem všechny knihy o Van Veeterenovi a pak mi zbyla tato... začátek mě trochu zmátl - co to je? Sociální drama? Přiznám se, že jsem se trochu přemáhála, na chvíli i knihu odložila... ale pak jsem se k ní vrátila, abych ji teda dočetla. A to pak bylo něco! Pak se rozjela taková jízda, kterou se mi nechtělo zastavit. Skvělé!!!!
Krásná kniha, těšila jsem se z každé chvilky strávené ve společnosti Marie-Laury a Wernera. Krátké kapitoly mě vyhovovaly, různé časové skoky nevadily - naopak držely v napětí.
Kniha se četla skvěle, měla rychlý spád a překvapivý konec.
Krásná a čtivá knížka psaná dětskýma očima. Bavila mě, napínala, rozesmála i rozsmutnila.
Čtivé, příběh Eriky a její urputnost mě baví. Byla jsem zvědavá, jestli me autor udrží i po zbytek knihy, když uz byl znám vrah, v napětí. Podařilo se mu to.
Poslední díl měsíčních kronik si udržel svou úroveň - opět se to příjemně četlo. Jen překladatel si mohl trochu víc pohrát se synonymy - na moje gusto tam všechny postavy často vrčely. Děj každopádně promyšlený, vše do sebe zapadlo. Moc pěkné, ještě ve mne ta náctiletá dušička, kterou to potěší, je☺
Měsíční kroniky si mě získávají čím dál více. I tato parafráze na Červenou Karkulku je podařená. Jsem zvědavá, jak se bude příběh rozvíjet dál. A budu doufat ve šťastný konec:)
Četlo se to hezky - dobrý nápad, napsáno s vtipem a doplnění fotografiemi je zajímavý nápad. Jedná se o pohodovku, která se dá přelouskat za víkend. A další díly si také přečtu - to nejde, abych nevěděla, jak to dopadlo:)
Letopisy mám ráda - příjemná detektivní oddychovka v historických kulisách. Ani tentokrát nezklamalo.
Příjemné a svižné čtení, pohledy dvanácti různých žen a přece to bylo takové stejné (výrazy, popisy, stylem,...). Neměla jsem problém se orientovat, avšak mi tam chybělo nějaké ruzuzlení. Ale jako pohodové víkendové čtení, proč ne?
Kniha je dobrá oddechovka; hůře jsem tedy se ztotožňovala s hrdinkou, nějak se mi ze začátku nedařilo najet na její vlnu. Ale příběh se pak rozjel a nešlo se odpoutat. Forma deníku byla zajímavá, bylo napínavé sledovat jednotlivé dějové linky a kde se to pak všechno potká. Konec mě ale zas tolik nepřekvapil.
Velice příjemná knížka o trochu jiné Popelce. Nalákaly mne pozitivní komentáře a musím se k nim přidat. A další díly si nenechám ujít:)
Super, četlo se samo:) knihy od této dvojce mám ráda, Joona Linna nezklamal, ale přišlo mi, ze neměl moc prostoru a Saga hrála trochu víc druhé housle. Taky mi tam unikl smysl jedné vraždy, nebo jsem si to asi nespojila, ale celkově parádní počtení. U posledni věty epilogu jsem taky kroutila hlavou - snad na sebe další díl nenechá dlouho čekat :-D
Kniha se příjemně četla, druhá polovina byla taková živější. Popisy zajímavé, své asi udělal i fajn překlad.
I třetí díl si drží svou kvalitu. Tempo příběhu mi vyhovovalo, jednotlivé příběhy postav do sebe zapadají - autorka to má skutečně promyšlené. Moc se těším, jak to dopadne... tak hurá na další díl☺