putpuda komentáře u knih
Nebylo to tak úplně na 5 *, ale špatné taky ne...dobře se mi četla. Ikdyž jsem vraha odhadla poměrně rychle a měla jsem recht, tak i přesto to bylo celkem napínavé.
Myslím, že má kniha zbytečně nízké hodnocení ;)
Tchýně nebyla až tak dramatická, jak jsem očekávala. Celkem poklidné čtení, které když na pár dní odložíte, nic se nestane, ....ale přesto mě knihy této autorky baví.
Určitě se těším na další knihu. Zatím se mi nejvíc líbila Hodná sestra ;)
Mě to bavilo a dobře se četlo. Už to tu někdo psal, ale musím říct, že jsem si přišla jako na Wisteria Lane ...je to takový mix zoufalek a sedmilhářek;)
Jen ke konci jsem čekala větší drama. Dávám 3 a půl *.
Hodná sestra se mi líbila víc a už se těším na Tchýni :)
Parádní počtení! Nevím co jiného dodat, vše už bylo řečeno....snad jen škoda, že je tak málo času na čtení ;)
Těším se na další knihu autorky :)
Knihy E. Haran mám moc ráda. Strašně ráda čtu o původních obyvatelích, ikdyž to většinou není nijak zábavné čtení, ale je to moc zajímavé. A v knihách autorky ho většinou najdu. Teď mám za sebou řadu krimi a přesně tohle jsem potřebovala. Jak je psáno v předchozím komentáři, také mám z knihy hrozně příjemný pocit a strašně se těším na další knihu. Nemusím moc romantiky a té je tu tak akorát ;)
Elizabeth to prostě umí!
Po knize jsem sáhla náhodou. Zaujala mě obálka a myslela jsem, že to bude něco typu Elizabeth Haran.....to jsem se tedy netrefila ani trochu ;)
Ale bylo to zase něco jiného, poslední dobou čtu samé detektívky.
Příběh o vztahu mezi matkou a dcerou a složitostech života. Sadie mi byla sympatická a docela dobře si dovedu představit tuto knihu jako film....
Po dočtení nemám zrovna nejlepší pocit...kniha se čte dobře, jen jsem čekala jiný konec. Docela smutné. Mě se víc líbila první kniha Co zbylo z mojí sestry....
Četla se hodně dobře. Celou dobu mi Maya moc nesedla, protože mi přišla hrozně chladná....ale.....nebudu prozrazovat ;)
Konec mě dost překvapil. Pořád ještě nevím, jestli se mi líbil nebo ne :)
Ale rozhodně to nebyla topka od Cobena...tedy je to jen můj názor...;)
Až jsem se lekla, jak je kniha tenoučká ;)
Taková knižní jednohubka na pár hodin, na jedno líné odpoledne. Čte se hodně rychle a dobře. Mě to bavilo. Zlatá klec byla sice mnohem lepší, ale i toto bylo fajn.
Určitě sáhnu po další knize autorky.
Já bych to se Sidney Sheldonem vůbec nesrovnávala, myslím, že to knize spíše uškodí. Mám ráda knihy TB, ale tato se moc nepovedla. Mě to přišlo jako mix Dannyho parťáků a Danielle Steelové ;) Ale jako taková oddechová četba je to fajn.
Moje druhá kniha autorky. Ze začátku jsem byla trochu zmatená - kapitoly na střídačku z pohledu hlavních aktérů, ale rychle jsem se začetla ;)
Čekala jsem akčnější závěr. Ale jinak dobré. Na druhou stranu je to ten typ knihy, na kterou brzy zapomenete.....ale určitě půjdu i do dalších knih autorky ;)
Alexe a jeho nesmrtelnou babču mám moc ráda, takže si vždy přečtu další díl, bez ohledu na hodnocení ;)
Jen mám teď nějaké líné a nečtecí období, tak mi to trvalo poměrně dlouho :D
Čtivé, akční jako vždy....
Fandům JP se určitě bude líbit.
Krátké kapitoly, které se dobře a rychle čtou. Ze začátku trochu nuda, ale pak začne nabírat spád. Nejlepší je samozřejmě až konečné rozuzlení ;)
Mě se líbila o trochu víc než Ví o tobě.
Je fakt, že poslední knihy Joy jsou prostě jiné, než bývaly (jednu dvě jsem měla problém dočíst) Tahle se mi četla dobře, konec pěkně sviští :)
A co se týče "špatné dcery".... musím říct, že mě poměrně brzy napadlo, jak by to asi mohlo být a nemýlila jsem se :D
Joy je prostě klasika, i přes pár děsných knížek, se těším na další...
Váhala jsem mezi 3 a 4 *.... Nevím, na jednu stranu hodně dobře propracované, dosti brutální, takové trochu pochmurné....na druhou stranu tak trochu táhlé (nechci říct nudné, to zase ne) Ale možná to bude i tou dobou předvánoční... Nic nestíhám, na čtení je tak málo času, že si to pořádně nevychutnám.
Určitě se těším na další osudy Luca a Avy :)
Mě se to četlo dobře, líbilo se mi to. Kniha vtáhne do děje, postavy jsou sympatické...tedy kromě "Regiho" :) Ano, četla jsem lepší a napínavější knihy, ale je to série, tak první díl je takový seznamovací. Já se tedy rozhodně těším na Dokonalou kořist.
No nebylo to špatné.... Hlavní hrdina trochu moc "mačo" a klidně bych vynechala ty romantické scénky, ale zápletka dobrá, dobře se čte... Sice už to není, co bývalo, ty starší knihy byly o 100 % lepší, ale na líné odpoledne u vody tak akorát :)
Na tuto knihu jsem narazila náhodou. Nejdřív jsem se nemohla začíst, ale vydržela jsem a stálo to zato ;) Napínavý příběh dvou kamarádek z dětství, které spojuje dávné tajemství. Jo, dobré to bylo. Napínavé. Určitě můžu doporučit.
Na tuto knihu jsem se moc těšila. Né, že bych byla zklamaná, jen mě to tolik nebavilo jako Za zavřenými dveřmi. Přislo mi to takové plytké, nudné, předvídatelné....aspoň prvních 200 stran. Nijak jsem se do toho nedokázala ponořit. Ale čtivost se upřít nedá. Nejlepší je až konec, myslím tu smskovou konverzaci ;)
Ale určitě se budu těšit na další dílko této autorky :)
Pěkná obálka.
Ke knize jsem přistupovala tak nějak hodně skepticky. Dočetla jsem ji včera a pořád nevím, co si mám myslet. Strašně zvláštní kniha. Přišla mi dost ponurá, místy až depresivní. Ale zvláštním způsobem mě to k ní táhlo......na druhou stranu mám pocit, že to v podstatě bylo celkem o ničem. Rozhodně jsem od toho čekala něco jiného - větší psycho! No já tedy nevím. Ze začátku jsem taky listovala zpět, abych se ujistila o kom, že to vlastně zrovna čtu, ale po pár kapitolách mi to už tak nevadilo. S Dívkou ve vlaku bych to rozhodně nesrovnávala. Jednak mě vůbec nebavila a tohle je úplně jiné.
No, zajímavá to paní spisovatelka ;). To jsem zvědavá, co se z jejího pera vyklube příště ......
Povedená obálka.