Radííí komentáře u knih
Tiché roky jsou opět skvělou knížkou Aleny Mornštajnové. Přečetla jsem ji jedním dechem a moc se mi líbila. Jsem nadšená z nápaditosti, zvratů a překvapení, které na nás v knížce čekají. :)
Skvělá kniha... Četla jsem ji jedním dechem - je napínavá, romantická, smutná a překvapující... Bylo mi líto, že už je konec :)... Super!
Super! Dobře zamotaná zápletka a celé napínavé:) doporučuji
Dlouho jsem nečetla knihu, který by mě vzala za srdce a dojala k slzám. Přečetla jsem ji jedním dechem a nemohla se odtrhnout. Jednoznačně doporučuji k přečtení!
Jedná se o knihu, kterou jsem přečetla jedním dechem... Člověk si uvědomí, že ho jakékoliv rozhodnutí někam zavede.. A věřím tomu, že žádné rozhodnutí není špatné.
Je to jedna z nejlepších a nejhezčích knih, kterou jsem četla. Autor děj krásně časoval a rozložil... Byl napsaný tak lehce, jemně a zároveň některé válečné detaily tak ostře... Skvělé, skvělé, skvělé.
Doopravdy vtipná kniha... Parádně jsem se u ní zasmála :)
Skvělá kniha, skvělý příběh jako předchozí dva díly. Velmi doporučuji!!:)
Strašně se mi líbila knížka s tématem z oděvního průmyslu. ;) Klidně bych byla ráda za nějaké volné pokračování ;)
Co k Jefferymu napsat... opět skvělá knížka, výborně promyšlený a propletený děj. Super prostě! :)
Moc hezky napsané... ačkoliv hlavní hrdinka je na mě příliš cynická, ve výsledku se mi kniha moc líbila :)
Některé komentáře jsou super na pobavení. Dobrá oddychovka. Líbí se mi ironie a vtip. Pan Třeštík si ze sebe nebojí udělat srandu a to je skvělé. :))
Je to kniha skvěle napsaná... Dobře se čte a myslím, že člověka doopravdy donutí se zamyslet, jak tenká hranice může být mezi mít a nemít... Být či nebýt...
Chvílemi mi bylo smutno, chvílemi jsem se smála a od prvních stránek jsem byla zamyšlená..
Od knihy jsem po přečtení recenzí příliš neočekávala. Trvalo mi, než jsem se zorientovala v množství postav. Ale poté jsem se začetla a vlastně se mi líbila. :)
Dobře se četla, akorát začátek se mi zdá natažený.. škoda, že dej neměl spád už od začátku. Ale ve výsledku se mi líbila.
Přiznám se, že to není žádná pecka... doopravdy oddychovka s relativně smutným, negativním příběhem...aspoň tak to na mě působilo celou dobu... :)