raduz_ komentáře u knih
Zázemí magické Kocho Shinobu vás opije svými motýlky a omámí nejjemnějším hláskem.
Jedno obyčejné léto, které si budete pamatovat navždy.
Kniha zaznamenává ve stručné formě všechny příběhy celé první serie Moominvalley.
Ideální kniha pokud nemůžete usnout.
A po dočtení ani neusnete.
Zrádnost města vs. podlosti korporátu. Kdo to na vlastní čenich nepoznal, nezná Aphex Twina.
Delfínka má u mě záporné skore 1(Pouta):2. Přesto prahnu ještě po jedné Nezadržitelné noci. Avšak to už je zase ten rave.
"I once had a girl,
or should I say she once had me
..."
JohnwithPaul
Asi bych ocenil, kdybych si knihu přečetl jako neposkvrněná studentka arcibiskupského gymnázia.
Kdyby šlo dát 2,75281 hvězdičky tak je dám.
Nemělo by uniknout fanouškům hitu Kde domov můj? a Mama I'm coming home.
Od třesku k singularity. To jest směr třetí části podáván tentokrát zřetelně v posloupnosti ér napříč dlouhého spektra času. Velké vzdálenosti si mohou dovolit i více povolenou uzdu fikce. Co postava to charakter a Sofon pojem. Vhodná milostná linka a hříšná Sin je víc člověk s všestranným citem pro život, než "trubka" jak je poukazováno.
Báječné dva měsíce na literárním fetu. Diehard fans šahají znovu po Problému tří těles. Já už místo hltání rozvíjejícího příběhu se mohu i současně více soustředit na bravurně psané slovo a povedený překlad. Jediné co mě sžírá jsou obavy, kdy narazím na další četbu se stejným zápalem a zda-li vůbec.
…ale co jim může být potom.
Cesty k probádání Temného lesa je strukturováno tentokrát v sekaném stylu. Bez kapitol přechod z jedné postavy k další včetně v časových skoků. Pro někoho možná potíž, pro jiné vhodné řešení, jak pokrýt děj dvou světelných let. Nesympatičnost hlavní postavy jsem dlouho nemohl setřást. Stejně tak i vlákno linky napětí z první části vyznívá povoleně. Ale co je jim vlastně po mně. Vrcholné finále, který udává laťku hned začátku třetí částí a pokračuje opět nesmírně vesmírný let. "Co je ti po tom, že tě miluji alá co je vám po tom, že vás zničím."
Tohle se možná ani nemělo psát.