rakakan

Silný dojem. Silnější než Dvě hrsti a Nový život. Nevím co říct. Vezmi a čti.

Chvílemi dost přitažené za vlasy, ale vtipně napsáno. Zasmála jsem se.

Další díl nezklamal. Spojila jsem si filmové představitele a hlášky z knihy. Super

První kniha od autorky. Nadchla mě. Určitě sáhnu i pro další. Ze života, aktuální téma. Přečteno jedním dechem. Doporučuji

Opět krásný příběh. Zpočátku mě mátlo, jak jsou spolu Cecily a Elektra spojeny, proč je tak příběh Cecily podrobně popisovaný...Ale muselo to tak být, abychom všechno pochopili. Mistrně popsaný osobní boj se závislostí. Od jisté doby čtu také poznámky autorů a doporučuji. Vysvětlení jak kniha vznikla, že je v ní mnoho skutečných příběhů a hrdinů. Škoda, že autorka už nic nenapíše. Pokud skutečně vyjde i příběh o tátovi všech sester, bude to super.

Opět pěkně napsané, čtivé, i když první díl byl čtivější. Na mě tu bylo více erotických scén, možná na úkor příběhu. Z pohledu osmnáctileté dívky ale jistě důležitý pohled na život. Přesto jsem vše přečetla s chutí. A začínám s dalším příběhem, tentokrát Cally. Uvidíme...

Pro mne byla kniha nezáživná, nemohla jsem se do ní začíst. Odkládám, možná se k ní někdy vrátím.

Pěkný příběh, smutný. Konec byl už trochu předvidatelný. Nedělám to, ale přečetla jsem si i doslov spisovatelky. Zajímavý. Knihu dooručuji.

Hotýlek se mi četl trochu obtížněji než Slepá mapa. Chvíli trvalo, než mě děj vtáhl do sebe. Potom to šlo ale rychle a po tří téměř pročtených nocích byla kniha přečtená. Doporučuji. Teď se vrhám na HANU.

Autorka naplánovala na dnešní den výpravu "po stopách Marýny G."
Prošli jsme s ní, a s asi 60 dalšími účastníky výpravy, cestu z centra obce od kostela, až po rodný dům Marýny. Bylo s námi i několik jedinců, kteří si "Růžu", jako starou paní, pamatovali.
Během trasy nám paní Klimecká vyprávěla další příběhy své babičky, tety a maminky, o kterých se ve své knize nezmínila. Bylo to příjemné nedělní dopoledne.

Dick Francis se mnou trávil mateřskou dovolenou. A že byla se třemi dětmi dlouhá! Myslela jsem si, že mám všechny jeho knihy, ale díky databázi knih jsem zjistila, že mi ještě nějaké chybí a dokonce, že mám jeden titul 2x. Databáze je super, jen jsem na ni měla přijít dříve. Bude mi dlouho trvat, než všechny knihy uložím do knihotéky :D

Nadšená. Spoustu skladeb jsem si při čtení pouštěla na You Tube a sledovala detaily, které byly v knize popsány. Vezměte a čtěte.

Přečetla jsem, ale začátkem jsem se prokousávala. Konec už byl schůdnější, ale závěr bez velkého překvapení.

Příjemné romantické čtení, napínavé, se šťastným koncem. Zkrátka odpočinkové.

Zajímavé. Zajímavě napsané. Překvapivý konec. Určitě tam každý najde nějakou situaci, kterou v manželství zažil. Chce to přečíst a zjistit.

Kniha se krásně čte... Zábavná, je v ní ale spoustu pravdy a poučení, i se smutným závěrem.....Určitě mi zůstane v paměti, abych nebyla nikdy pro pro svá vnoučata nudná.

Napínavé, perfektně napsané, i když tušíš jak to asi dopadne, konec překvapí.

Knihou jsem se protrápila, ale dočetla. Od podtitulu "skutečný příběh ženy, která se nikdy nevzdala" jsem čekala víc. Příběh Doktorky z domu Trubačů byl opravdu o ženě, která se nikdy nevzdala!