Reganjames komentáře u knih
Veľmi dobré napísané, opäť skvelá kniha od Penelope. Zakázaná láska, vekový rozdiel, silná chémia postáv. Napriek tomu je to jedna z jej najkonzervatívnejších kníh.
Pike bol na môj vkus trochu "mäkký", málo dominantný a priebojný, ale to je len otázkou vkusu. To, že sa za daných okolností snažil držať späť je pochopiteľné. Ktorý rodič by chcel ublížiť vlastnému dieťaťu, nie?
Kniha teda výborná, no po prečítaní Credence taká ľahká oddychovka :)
Čím začať, čo dodať? Jedinečná bezkonkurenčná, nezabudnuteľná kniha. Silný príbeh o štyroch ľuďoch, ktorí bojujú so svojimi vnútornými démonmi a navzájom sa potrebujú.
Pre mňa jedna z najlepších kníh tohto žánru. No chápem, že to nie je pre každého. Ja mám rada tieto beznádejne rozbité a zlomené typy.
Je to Penelope Douglas, čiže čakajte kopu pikantných scén.
Ach, Dean. Neodolateľný, šarmantný, vždy veselý no pritom vnútri zlomený. A vidí to len ona, len s ňou môže byť naozaj šťastný. Krásne, krasne, krásne. Určite si to užijete.
Neprekážajú mi magické zapletky, ale toto mi nesadlo. LK je úžasná, viac jej však sedia historické romány.
Alex mi bol od začiatku série sympatický, tešila som sa na jeho príbeh. Ľahké, čítateľné. No táto séria je autorkina najslabšia.
Lepšie ako prvý diel série, no stále mi to nesedelo. LK to vie omnoho lepšie.
Lisu Kleypas mám veľmi rada, no toto bolo rozhodne jej najslabšie dielo. Až ťažko uveriť, že to napísala ona.
Na túto knihu som sa veľmi tešila, mám rada knihy z prostedia psychiatrie. Čítala sa ľahko, bola plná neočakávaných zvratov. Možno ich tam bolo až príliš, čo v konečnom dôsledku ubralo na uveriteľnosti celého príbehu.
Toto sa výborne čítalo. Zatiaľ pre mňa najlepšia kniha od autorky. Vicious je arogantný rozbitý hajzel, ktorého proste bude milovať. Minimálne pokiaľ aspoň trochu trpíte spasiteľským komplexom
Moja prvotina od tejto autorky. Čítalo sa to dobre a ľahko ale čakala som viac. Z tohto žánru je u mňa stále kráľovnou L.J. Shen.