Riccione komentáře u knih
Nebavilo mě to. Snad kdyby to bylo kratší. Tahle jsem nedokázala dočíst.
Moc jsem nečetla popis knihy a čekala jsem detektivku. Ta to nebyla, ale zklamaná nejsem. Knížka mě vtáhla do děje a ani jsem nemohla jít spát. Určitě si od autora přečtu ještě další.
Zkusila jsem a líbilo, je to za mě hodně čtivé. Ani Sebastian mě nijak neiritoval, to jiní. Ale lidé jsou různí a kdo ví, jak by se (za)choval, kdyby se mu stalo totéž, co jim? Vidím v knížce spoustu osobních neštěstí. Přesto se nikdo moc v ničem nepitvá a jedná.
Do čtení jsem se musela dost nutit. Další knihu zkoušet nebudu.
S praci v Anglii zkusenost nemam, ale jinak se naprosto ztotožňuji s recenzi pajaroh.
Ze začátku jsem se bála, že to bude jedna z knih, kterou nedočtu, která mě bude děsně iritovat... Ale pak mě vtáhla a něco mě nutilo číst dál a dál.
Hlavní hrdinka není prvoplánově sympatická, ale opět se ukazuje, jak je nezdravé domácí prostředí pro děti zničující.
Knížku jsem zhltla za jeden den, zajímalo mě, jak to celé dopadne. Dost jsem brečela, trochu se smála a místy mě hřálo u srdce. Za mě je to celé klidně i uvěřitelné. I když takový život bych nepřála nikomu.
V polovině jsem knihu vzdala, nedokázala jsem si zapamatovat postavy, nikdo mi nebyl sympatický, rozčilovalo mě přeskakování, nudilo mě to. Přirovnání k Nesbovi nechápu, ten mě vtáhne hned.
Knížku jsem nedočetla, musela jsem se do ní nutit. Teddy sice sympaťák, ale občas jsem se ztrácela v tom, čí vyprávění zrovna čtu a prostě mě to nebavilo.
Knížka mě vtáhla jako dlouho žádná a zhltla jsem ji během dvou dnů. Sice mi děj místy přišel překombinovaný, ale nic, co by me výrazně štvalo nebo rušilo.
Celé je to temné a depresivní. Snad ten závěr bych označila za lehce pozitivní.
Seriál jsem nedokoukala (kvůli představitelce hlavní hrdinky), knížka mi přišla mnohem lepší.
Od autorky jsem jeste nic necetla. Knihu jsem ani nedocetla. Od začátku me to nebavilo, hlavni hrdinka mi prisla naivni a trapna stejne jako dialogy s "prisernym" Chasem. Trochu to zlepsila cast z jeho pohledu, ale ani tak me dej ani trochu neprekvapoval.
Celou knihu premyslim, jestli jsem videla film, prislo mi to cele povedome. A ani po docteni nevim. Nicmene knizka se mi cetla velmi dobre. Stridani casovych linii se mi libilo.
Dalsi vtipny cestopis od Ladislava. Hned bych se vydala na ta mista.
Nedokazala jsem se od knihy odtrhnout a zhltla ji behem několika hodin.
Bylo to opravdu krasne, i kdyz misty smutne, cteni.
Trvalo mi dlouho se zacist a ani pak cteni moc neodsypalo. Zajimavy namet, ale za me psano prilis rozvlekle.
Stejne jako první dil naprosto skvele! Nejde prestat cist.
Prvni knizka od L. Zibury a jsem nadsena. Mam pocit, jako bych Gruzii a Armenii sama navstivila. :-) Kniha me casto pobavila.
Ma to takovy otevreny konec, asi ma byt urceno k rozjimani o zivote, ale ja to nemam moc rada. Nicmene kniha me hodne vtahla, cetla se mi dobre.