sabca sabca komentáře u knih

Miluj mě jakkoli Miluj mě jakkoli Jennifer Probst

První kniha od J. Probs a věřím že ne poslední. Četla se pěkně. Vyvíjející vztah mezi Calebem a Morgan byl zajímavý a těšila jsem se jak vše dopadne. Jednu hvězdičku ubírám, protože mi stavební prostředí nic neříká. Doporučuji

25.04.2020 4 z 5

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Nemůžu souhlasit s veveronkou, že autorce jdou spíše knihy o pubertácích, ale i tahle se jí moc povedla a budu ráda, když bude v psaní románu pro ženy pokračovat. Přečetla jsem všechny její knihy, přesto, že jsem byla úplně jiná věková hranice a moc se mi líbili. Perfektně byla v knize vystižená Maxová máma, tak jak se některé tchýně chovají a ještě k tomu učitelka. Max byl narcis a líbil se mi vztah Eriky ke svojí babičce, která jí vychovala. Opravdu nemám co knize vytknout. Rovněž tak se mi líbila Těžká noc, která nebyla přehnaná a dokonce jsem si i pobrečela. Doporučuji

28.07.2019 5 z 5

Pod sněhem Pod sněhem Petra Soukupová

Kniha se mi moc dobře četla. Protože to není první od této autorky, tak jsem si na její styl psaní zvykla. Krásně vykreslený vztah mezi sestrami a jejich rodiči. Jistě je mnoho rodin, ve kterých to takto vypadá. Doporučuji

05.03.2019 5 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Já jsem zatím nečetla ani Bábovky ani Osm, tak nemám s čím porovnávat, ale mně si kniha moc líbila. Občas jsem se docela dobře bavila a občas i dojala. Moc se mi líbil vztah, jaký měla Eliška k otci. Za mně knihu doporučuji.

10.10.2018 4 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

(SPOILER) Tak spisovatelka zase nezklamala. Kniha mě bavila od samého začátku. Zase pochopitelně 5 hvězdiček. Vztah dcery a matky, který byl hlavně komplikovaný tím, že matka chtěla dceru chránit před pravdou o jejich blízkých. Nakonec se vše vysvětlilo.

12.01.2021 5 z 5

Spálená křídla Spálená křídla Karla Kubíková

Příběh Anděli se četl moc dobře. Prožíváme s ní první i druhou světovou válku a končíme koncem dvacátého století. Je to opravdu rozsáhlá rodinná sága. Taky mi líto, že kniha skončila. Klidně bych četla dále o osudu člen její rodiny.

27.12.2020 5 z 5

Pravá matka Pravá matka Shalini Boland

Tak kniha byla perfektní. Nedalo se jí odložit a přesto, že bylo zřejmé jak vše dopadne, neztrácela na atraktivitě. Tess byla sympatická a držela jsem jí palce, aby se vše vysvětlilo. Ráda bych si od této autorky ještě něco přečetla. Doporučuji

23.07.2020 5 z 5

Žena mého života Žena mého života Tim Weaver

Tak u mě teprve druhá knihu od tohoto autora a četla se mi dobře. Zajímavý námět a ještě zajímavější rozuzlení. Určitě si přečtu i ty ostatní, akorát mi nevychází abych je četla postupně jak jsou napsaný. Ale snad to nebude tolik vadit. Knihu určitě doporučuji

29.06.2020 5 z 5

Miluj mě kdekoli Miluj mě kdekoli Jennifer Probst

Tak tento díl se mi líbil o trochu víc než první, protože se nevěnoval tolik stavitelství. Je věnován hlavně dalšímu bratrovi Daltonovi a jeho přítelkyni Roven. Tento bratr se věnuje hlavně práci se dřevem. Těším se na další díl, který určitě bude věnován poslednímu bratrovi a doufejme, že dojde k nějaké té svatbě.

30.05.2020 5 z 5

Přátele měj nablízku Přátele měj nablízku Paula Daly

Velice čtivá kniha. Zaujala mně hned od samého začátku a vydrželo to až do konce. Ze začátku ideální manželství se postupně rozpadalo. Konec knihy velmi napínavý. Doporučuji

23.02.2020 5 z 5

Irská kráska Irská kráska Ann Moore

Román nás seznámil s historii Irska o které jsem moc přehled neměla. Hlavní hrdinka Glacerin, která se provdala za toho nepravého. Hodně vytrpěla za to, že se snažila pomáhat potřebným a rodině. Nejhorší bylo, období hladomoru. Doporučuji k přečtení

16.04.2019 4 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Tak to byly nervy. Zajímavé tím, že vraha poznáme brzy ale seznamujeme se s jeho praktikami zabíjení. Napínavé od začátku no a konec, to se kniha nedala vůbec odložit. Souhlasím s komentářem pode mnou pro mě zatím také nejlepší. Doporučuji

02.03.2017 5 z 5

Všechno nejlepší, Anno Všechno nejlepší, Anno Petra Jirglová

Tak tato kniha mě dostala. Anna i když nebyla úplně ideální se mi dostala pod kůži a moc jsem jí fandila. Kniha byla napsaná velmi vtipně a docela jsem se někdy i zasmála nahlas. Doporučuji

19.02.2021 5 z 5

Sklenice srdíček Sklenice srdíček Jennifer Hillier

Tak, že to bude kniha na 5 hvězdiček jsem nečekala. Velice čtivé a napínavé. Hlavně překvapivý konec. Doporučuji

08.02.2021 5 z 5

Maják na útesech Maják na útesech Marie Lamballe (p)

Vzhledem k ne úplně nejlepšímu hodnocení zde v komentářích, jsem trochu měla strach. Mě se kniha líbila stejně jako předešlé knihy autorky. Hlavně se mi moc líbila obálka. Příběh Susanne byl zajímavý a i hrdinka mi byla sympatická. Kdo má rád romantiku tak doposučuji

09.11.2020 5 z 5

Máš mě v krvi Máš mě v krvi Elizabeth Norebäck

Pro mě byla kniha čtivá od samého začátku, napínavá a posledních 150 stránek jsem přečetla najednou. Za mě doporučuji

28.09.2020 5 z 5

Krámek s hedvábím Krámek s hedvábím Dinah Jefferies

Tak tuhle knihu jsem si vychutnala. Zajímavé prostředí, pěkný příběh kde se stále něco dělo, že se mi kniha někdy těžko odkládala.. Nikol sympatická postava na rozdíl od její sestry Sylvie, která byla zákeřná. Doporučuji

30.08.2020 5 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Tak třetí kniha od této autorky a zase musí dát plný počet hvězdiček. Nezklamala a dobře se četla již od samého začátku. Závěr byl zajímavý a vůbec jsem takový nečekala. Doporučuji si knihu přečíst

19.06.2020 5 z 5

Na dně Na dně Rachel Caine (p)

Po dlouhé době kniha, která mě bavila od samého začátku a dočítala jsem jí ráno ve 2,30 hod. Zajímavé téma, hlavní hrdinka sympatická máma, která se snaží chránit své děti před lidskou zlobou. Akorát jsem zjistila, že jsou další 2 díly, ale určitě si je taky přečtu. Kdo má rád napětí - doporučuji.

11.06.2020

Slib Slib Táňa Keleová-Vasilková

Nemůžu jinak než zase dát všech pět hvězdiček. I když byla kniha smutná, četla se dobře. Dvě kamarádky, život které žili rozdílný, nakonec si s nimi osud krutě zahrál. Kdo mám rád knihy p. Keleové-Vasilkové, tak doporučuji.

01.06.2020 5 z 5