Safrika komentáře u knih
Tohle se mi libilo od zacatku do konce, ale jako fakt libilo. Bylo to super, krasna kniha (design). Uz se tesim na dalsi dil.
Cetla jsem jeste na zakladni skole a hrozne se mi libilo. Budu cist nejspise v blizke dobe znovu, mam v knihovne z antikvariatu :).
Zajimave :), velmi zajimave. Nebudu nejspise prvni ani posledni, kdo by si neco takoveho chtel vyzkouset :), ale kazdopadne zijeme ted a tady, tak zijme naplno, vse je presne o uhlu pohledu. Dekuji!
Parada! Moc se mi libilo, uzila jsem si to. Sem tam pasaze pritazene za vlasy (moc snadny novy vztah), ale jinak super.
Zase velmi chmurna knizka, posledni dobou mam na ne stesti. Pribeh, ktery se opravdu mohl stat… hrozne… hrozna predstava, ze bych byla bez dcery, kvuli takove chybe :(
Precteno rychle, takove chmurne, jsem rada, ze neziji na vesnici. Kazdopadne jsem se hned od zacatku do deje ponorila, primo vse ze zivota. Smutne, ale opravdu vice nez realne.
Paradni kniha, cetla se sama, napinavy pribeh, ve kterem jsem do posledni chvile nevedela, kdo za tim stoji :), takze se tesim na dalsi dily.
Hodne silny pribeh, ktery me zaujal od zacatku do konce. Budu na nej jeste nejakou dobu myslet. Doporucuji.
Pokazde co ctu Rutu, tak mi prijde lepsi a lepsi. O Rumunsku jsem opet nemela ani poneti, silene, jsem rada, ze se ke me kniha dostala a ze muzu povedomi predat dal.
Krasne, zase to na me dychlo skvelou romantikou a taky jsem se dobre zasmala. Takze spokojenost, jen knihy od autorky musim prokladat jinym zanrem.
Uprimne? Nic pro me. Nemohla jsem se dockat konce, aby to bylo za mnou. Sem tam zachvev zajmu, ale jinak nezazivne, nudne.
Moje prvni poezie, navic takova klasika. Bylo to zajimave, jsem ostuda, mlhave jsem tento pribeh znala, ale ted po precteni alespon vim, jak vlastne ve skutecnosti skoncil.
Na knizku jsem se velmi tesila, pribeh byl misty zajimavy, ale spise predvidatelny, nijak me to bohuzel neohromilo :(.
Super, pribehy chytlave, ze zivota. Jak ja byla u dvou nastvana na partnera … dekuji, zkusim dalsi od autorky.
Tak tohle jo :), tohle bylo neco pro me :). Libilo se mi od zacatku do konce, takze spokojenost a muzu doporucit.
Touto knihou jsem prokladala zase jine zanry a byla jsem opet nadsena :), cetla se sama, bavila me tentokrat od zacatku do konce, takze zase spokojenost.
Tohle uz je takova romanticka klasika :), musim prokladat dily vzdy necim jinym (zanrem), at si to nalezite uziju. Tak hura v blizke dobe do dalsich dilu.
Rychlovka, cetlo se paradne a pribeh se mi libil, takze se tesim na dalsi dily :). Tento byl pro me jeden z tech lepsich.